Кольори весілля в 2021 році: наймодніші відтінки для вашого торжества

Якщо ви запланували весілля на цей рік, то вам точно варто дізнатися про «найсвіжіші» тренди, що стосуються, наприклад, модного кольору торжества. За допомогою цих знань можна організувати стильне і ефектне свято, яке надовго запам'ятається гостям своїм відмінним смаком. Тому колір весілля - важливий нюанс, який необхідно врахувати при організації торжества.

Для початку варто відзначити, що кожен сам вирішує, в якому кольорі справляти своє весілля в 2021 році. Наприклад, відтінок марсала був популярний років 5 назад. Однак це дуже гарний і глибокий колір, який вже став класикою і постійно зустрічається в палітрі осіннього весілля. Ви маєте повне право включати в колірну розкладку все, що вам заманеться, сміливо комбінувати світлі відтінки з чорними акцентами (вони зовсім не траурні), підбирати яскраві контрастні кольори та ін.

Колір весілля в 2021 році має загальну тенденцію: це щось спокійне або життєстверджуюче. Погодьтеся, 2020 рік вийшов повним неприємних подій, тому в майбутніх сезонах нам просто необхідно максимально розслабитися, відволіктися від негативних думок і переключитися на щось більш позитивне.

Всі відтінки лавандового і лілового

Якщо для вас важливо символіка кольору весілля, зверніть особливу увагу на світлі відтінки фіолетового. Сам по собі цей колір означає таємничість і силу волі. Більш світлий тон злегка інтригує, заграє, але при цьому демонструє цілеспрямованість і наполегливість у хорошому розумінні. Лавандовий і ліловий відмінно підійде амбіційним парам, які прагнуть домогтися в житті багато чого і планують робити це рука об руку.

Легкі відтінки фіолетового відмінно вписуються в весільну тематику. Вони ідеально підійдуть для суконь подружок нареченої, причому, в залежності від кольоротипу, дівчина може сама вибрати більш теплий або холодний відтінок, який буде їй до лиця. 

Тосканський жовтий

Свою назву цей відтінок отримав завдяки пшеничним полях Тоскани, залитим післяполуденним сонцем. Жителі цього регіону часто використовують теплий, насичений і м'який жовтий колір для обробки стін в будинках, щоб створити ще більш радісну і затишну атмосферу. Чому б не ствоити такий же настрій власному весіллі? Тільки використовуйте цей відтінок в міру: багато хто відчуває себе незатишно в занадто яскравих інтер'єрах.

Тосканський жовтий колір підійде для весілля, заплановане на літо або осінь 2021 року. Краще задекорувати ним банкетний зону, а для оформлення церемонії використовувати лише яскраві акценти.

Що стосується суконь подружок нареченої, на жаль, такий відтінок йде далеко не всім. Але, якщо ви не особливо заморочуватися над символізмом і традиціями, ви можете задіяти один цікавий прийом: нарядіть дівчат в білі сукні, а самі виберіть для себе жовте. Так сьогодні все частіше зустрічається тренд білих нарядів для подружок і кольорового - для нареченої.

Попелясто-блакитні і сірі відтінки

Холодний світло-синій колір з крапелькою сірого виглядає дорого і благородно. Ви можете використовувати такий відтінок як в світлих, так і темних тонах, застосовувати в декорі в якості основного кольору і навіть вибрати для себе попелясто-блакитне весільну сукню. Цей відтінок ідеально комбінується і вписується в інші кольори весілля 2021.

Літо - найкращий період для використання приглушеного блакитного, так як тепла погода і сонце дозволять уникнути занадто «холодної» атмосфери. Хоча і в палітрі весняних весіль такі тони теж будуть виглядати відмінно.

Помаранчевий відтінок папайї - яскраві фарби для весілля

Колір папайї відрізняється особливою «свіжістю» і «соковитістю». Подивіться приклади оформлення весілля в цьому відтінку, і у вас відразу відпадуть питання, в якому кольорі робити оформлення весняного торжества в 2021 році.

Такий помаранчевий створює атмосферу веселощів і радості, але переборщувати не варто: буде достатньо яскравих акцентів. Залежно від пори року і тематики, його можна поєднувати з іншими відтінками. Наприклад, зелений-матчу (ще один трендовий відтінок) і світлий помаранчевий - ідеальний спосіб привнести яскравих фарб ранньою весною, а більш насичений колір папайї в поєднанні з коричневим оптимальний для осені.

Оригінальні вишукані весільні сукні Україна ви знайдете на сайті novias.ua. Відвідайте в Києві салон "Novias", долсвідчені креативні стилісти якого підберуть вам саме таку модель, в якій ви в найурочистіший день свого життя будете виглядати неперевершено!