Emirates зняла рекламний ролик на вершині найвищої будівлі в світі

Еміратська авіакомпанія Emirates зняла рекламу на вершині найбільшої будівлі в світі Бурдж-Халіва в Дубаї. Героєм ролика стала стюардеса авіаперевізника. Її вибрали з добровольців, які ризикнули забратися на висоту 828 метрів над землею.

Героїня ролика приєдналася до небагатьох людей, яким випала честь стояти на вершині найвищої будівлі в світі, включаючи Тома Круза і наслідного принца Дубая шейха Хамдана бін Мохаммеда бін Рашида Аль Мактума.

30-секундний ролик відкривається крупним планом на стюардесу, яка тримає таблички, в знак поваги до знаменитої сцени в культовому фільмі 2003 року "Love Actually". У міру того, як камера розгортається, глядачі незабаром можуть побачити, що бортпровідниця в уніформі Emirates насправді стоїть на самій вершині Бурдж Халіфа, відкриваючи глядачам панорамний вид на горизонт Дубая.

Це одна з найвищих реклам, коли-небудь знятих на відео. Концепція і режисура були розроблені власною командою бренду Emirates за сприяння дубайської компанії Prime Productions AMG. А якщо ви шукаєте кваліфікований, креативний і відповідальний відео продакшн в Києві або Україні, тоді краще за все зверніться до Ninepro Video. Ці хлопці створюють ефектні і ефективні відеоролики для бізнесу за розумними цінами.

"Ми завжди прагнемо кинути виклик нормам і розширити межі Emirates. Спокій і впевненість бортпровідника, які ви бачите в рекламі, є втіленням нашої команди, яка обслуговує пасажирів і забезпечує їх безпеку. Ми пишаємося тим, що опинилися в числі небагатьох привілейованих людей, яким компанія Emaar дозволила знімати на вершині Бурдж-Халіфа, і ще більше ми пишаємося тим, що можемо показати наше прекрасне місто Дубай", - сказав Тім Кларк, президент Emirates Airline.

Реклама була знята без використання зеленого екрану або спецефектів і стала результатом ретельного планування, навчання, тестування і суворого протоколу безпеки. На вершині будівлі, на висоті 828 метрів, героїні ролика було досить всього 1,2 метра в окружності, щоб виконати трюк. Був оголошений кастинг серед членів екіпажу Емірейтс, і хоча знайшлося декілька охочих і здатних кандидатів, для забезпечення найвищого рівня безпеки був запрошений професійний інструктор зі стрибків з парашутом.

Для того, щоб головна героїня могла стояти на вершині, була виготовлена ​​спеціальна платформа з прикріпленою до неї жердиною. Дівчина була прикріплена до жердини, а також до двох інших різних точок безпосередньо на вершині, за допомогою прихованих ременів під уніформою Emirates.

Зйомки почалися на світанку, і команда, включаючи головну зірку реклами, почала сходження на вершину ще до сходу сонця. Підйом зайняв 1 годину і 15 хвилин з 160-го рівня Бурдж Халіфа, і команді довелося подолати кілька ярусів і сходів всередині труби, щоб дістатися до вершини. Команда перебувала на вершині близько 5 годин, при цьому каскадерка, одягнена в страхувальні ремені під уніформою Emirates, весь час була закріплена на виготовленій на замовлення платформі, яку прикріпили безпосередньо до башти. Для зйомок використовувався один безпілотник, який знімав кадри в безперервному режимі, щоб відзняти всю послідовність дій бортпровідника.