Феноменальний камбек. Як повітряні кулі повернулися в тренди декору

Коли ми уявляємо захід, прикрашений кульками, в голові малюються картинки з далекого або не зовсім далекого дитинства. Початок 2000х, свято в дитсадку, гірлянда з різнокольорових кульок на весь зал з примітивним дизайном, підглянутим в журналі "Ліза". 

Чи змінилося щось до 2021 року: оформлення свят повітряними кулями - це недоречний флер минулого або, навпаки, новий виток у розвитку декору? 

В студії АЕРОМОНІЯ, про яку детально можна дізнатися на сайті https://www.aeromania.com.ua/product-category/poslugy/arka-z-kulok/ вважають, що тренд на повітряні кулі переживає своє друге народження, вони здатні до невпізнання перетворити простір. Завдяки таким аксесуарам вдається не тільки стильно оформити захід, але створити справжні арт-інсталяції, і навіть художні твори сучасного мистецтва!

Як міняється мода на повітряні кулі

Якщо раніше в топі були звичайні гірлянди з трьох або двох кольорів, то зараз люди вибирають більш складні і барвисті композиції - арки геометричних форм, кулі-гіганти, з написами, з наповненням і т. п. Наприклад, 5 років тому були популярними фігури з повітряних кульок для моделювання (так звані ШДМ кулі), люди їх звикли називати "ковбаски".  Зараз більше люблять збірні фонтани з гелієвих кульок.

Стало модним прикрашати виїзні заходи: весілля, корпоративи, дитячі свята та ювілеї. Якщо раніше більше замовляли оформлення квартири, то зараз замовляють оформлення фотозони кулями на природі, в кафе, дитячих садах і розважальних центрах. Часто замовляють кулі-гіганти і світлодіодні кулі. Раніше вони були лише фантазією, а зараз технології зробили крок далеко вперед, все стало доступнішим.

Основні тренди

Сучасний світ зараз пропонує нам безліч можливостей і ідей для оформлення нашого свята, до того ж багато тренди приходять до нас з Європи і Штатів кожен новий місяць. Наведемо тренди оформлення вашої вечірки в 2021 році.

  • Наймодніша фішка зараз - це аеромазаїка. Звичайно, створити її набагато складніше і довше, ніж просто надути кульку. Спочатку виготовляються спеціальні форми з фанери, які потім заповнюються кулями різних розмірів. У цьому стилі можна зробити цифри, імена, фігури, логотипи і т. п.
  • Індивідуальні послання. Простими різнокольоровими кульками вже нікого не здивувати, на зміну їм прийшли монохромні сети з куль - і найголовніше - можливість робити персональні написи на кульках будь-якої форми! Тепер Ви можете зізнатися в любові, або написати важливі слова для мами і тата, підбадьорити хвору подругу. Тільки уявіть, ваші почуття і емоції написані на стильному наборі з кульок!
  • Різнокаліберні гірлянди і об'ємні арки. Всі пам'ятають кульки, якими прикрашають входи магазинів на відкриття? Сьогодні таке оформлення вже совсе не рахується модним і стильним, і навряд чи приверне вам платоспроможну аудиторію. Альтернатива таких аркок - великі, об'ємні гірлянди з куль різних розмірів. Такі арки виглядають свіжо, модно, і залучають масу захоплених поглядів. Їх можна використовувати як на вуличні оформлення, так і в ресторанах, лофт і дитячих центрах. Можливість стильно комбінувати кольори таких гірлянд робить їх вельми універсальними!
  • Кулі з ефектом «Хром» - це кульки з дзеркальним чарівним блисків. Їх можна використовувати як для дитячого дня народження, так і подарувати їх чоловікові. Якщо ви ставите перед собою питанням як здивувати людину - то це саме те, що вам потрібно! 
  • Кульки з пір'ям всередині. Ще одне стильне рішення для будь-якого свята - абсолютно прозорі, у формі сфери кульки наповнені пір'ям. Колір пір'їнок ви можете вибрати на ваш смак. Наприклад ніжно-рожеві або білі - відмінно підійдуть для дня народження дівчинки чи для дівич-вечора або 18-річчя. Кульки з чорними або синіми пір'ям всередині можна подарувати чоловікові або синові, як доповнення до основного подарунка. Відмінно такі кульки виглядають в оформленні фотозони на світських заходах або банкетах.