Широкоформатний друк: особливості, і переваги

Широкоформатний друк - це відмінний спосіб за прийнятною ціною отримати якісну рекламну продукцію. Рекламно-інформаційний матеріал створюється в максимально стислі терміни і відповідає всім вимогам якості.

Сучасний широкоформатний принтер, який пропонує компанія Xerox, дозволяє виготовляти виготовити різні типи банерів, щити, плакати, розтяжки, декоративні вивіски і багато іншого. Друк може бути виконаний на різноманітних носіях. Це може бути папір, тканина, сітка, плівка, полотно і багато іншого. Вибір матеріалу визначається індивідуальними запитами і експлуатаційними умовами.

Переваги широкоформатного друку

Широкоформатний друк вибирають власники різних компаній для того, щоб з кращих боків презентувати свою продукцію. Зображення наноситься за допомогою використання струменевого принтера. Друкована головка розподіляє барвник по поверхні рулонного матеріалу. Сам процес нанесення картинки не займає багато часу. Розробка макета картинки - більш трудомісткий етап роботи.

Друк може бути використана як всередині, так і зовні приміщень. Зображення, які застосовуються для зовнішнього монтажу, як правило, розташовуються на великій відстані від очей. Тому дозвіл друку не завжди вибирається велика.

Види фарбувальних матеріалів

Друк здійснюється з використанням різних типів фарбувальних матеріалів. Для паперових постерів вибирається фарба на водній основі. Вона не стійка до вологи, вицвітає з часом. Сольвентні фарби довговічніші і підходять для ПВХ плівок. Ультрафіолетові чорнило - це відмінне рішення для тканинах і нетканих матеріалів.

Ціна замовлення, особливості друку

Нанесення зображення виконується з використанням сучасного обладнання. Воно забезпечує рівномірний розподіл фарби по всій по всій поверхні матеріалу. Для замовлення широкоформатного друку вигідно звертатися в авторитетні організації. Вони гарантують якість, пропонують вигідні ціни і строго дотримуються термінів замовлення. Вартість друку складається під впливом певних факторів. Вона залежить від типу носія, його розмірів, тиражу, швидкості друку, наявності додаткових послуг.

У вік комп'ютерних технологій на матеріал можна нанести зображення різного характеру, змісту. Більш того, параметри матеріалу можуть бути різноманітними, нестандартними. Картинка може бути нанесена на рулон або на плоский носій. Замовляйте друк у професіоналів на вигідних умовах.