Офіційний майданчик закупівель zakupki.com.ua

В епоху розвитку високих технологій жива участь людей у торговельній діяльності на біржі з акціями або іншими активами практично витіснилась.

Тепер угоди можна проводити у віртуальному просторі, для цього існує платформа https://zakupki.com.ua/. Ресурс пропонує конкурентну боротьбу за можливість поставляти товари і послуги, шукати клієнтів для реалізації своєї продукції. У держустанов є можливість знайти кращого виконавця за допомогою дієвого антикорупційного інструменту.

Гарантія безпеки

На електронному ресурсі публікуються тендери, що дозволяють відбирати найвигідніші пропозиції для бізнесу. У пошуках ділових партнерів, коли виникає необхідність провести тендерні закупівлі, на допомогу прийде електронна система zakupki.com.ua. Тут проводяться публічні тендерні закупівлі за участю державних підприємств і їх відомств, конкурси для комерційних закупівель.

Для зручності користувачів, аби вони могли швидко знаходити підходящий варіант, представлена зручна навігація і пошук. Необхідно інтегрувати пошуковий модуль і додати фільтрацію тендерів по статусах, місцем розташування, датою і іншим важливим параметрам.

Даний електронний майданчик розроблений для взаємодії організаторів торгів і постачальників. Кінцевим результатом є укладання контракту на взаємовигідних умовах. Онлайн-платформа є місцем зустрічі замовників і постачальників для мінімізації часу на пошуки партнера, уникнення проблем, пов’язаних з пошуком ринків збуту продукції.

Одного пошукового запиту достатньо для виявлення цікавої пропозиції. Перш, ніж приступити до роботи, необхідно пройти реєстрацію, акредитацію.

Рівнева класифікація

Варто зазначити, що вартість товарів/послуг/робіт закупівлі має два рівні класифікації. Дозволений максимум називають граничною вартістю або порогом. Законом України №922 «Про державні закупівлі» визначено порядок здійснення «надпорогових» закупівель.

Допорогові норми:

  • вартість товарів/послуг - до 200 тис. грн. (окремі сфери — до мільйона гривень);
  • вартість робіт - до 1,5 млн грн. (окремі сфери — до 5 млн грн)

Надпорогові норми:

  • від 200 тис. грн. (або від 1 млн грн);
  • роботи від 1,5 млн грн. (окремі сфери — від 5 млн грн).

Допускаються закупівлі у єдиного постачальника у тому випадку, коли мова йде про допорогові обсяги і за умови, коли постачальник є монополістом, що мотивує інших претендентів відкликали заявки чи проігнорували конкурс.