Особливості отримання кредиту без дзвінків

Онлайн кредит

Періодично в житті виникають ситуації, коли терміново потрібні гроші, але можливість взяти в борг у родичів або близьких відсутня. В такому випадку можна звернутися в МФО «Е-Гроші».

Щоб оформити кредит без дзвінків, потрібно перейти за посиланням на сайт компанії і заповнити анкету. Оформити мікрокредит можна цілодобово, не пояснюючи мету отримання фінансових коштів.

Класичний приклад, коли вам потрібен мікрокредит. Людина ламає мобільний телефон, без якого сьогодні не обійтися, а до зарплати залишилося ще два тижні. Виходить, що гроші на покупку нового пристрою з'являться тільки через 14 днів. У цій ситуації мікрокредитування є найпростішим рішенням. А з першої зарплати виплачується борг фінансовій установі.

Причини реєстрації

Позичальник може сам вирішити, куди витратити гроші, запозичені в МФО. Надання звітної документації не потрібно. Новим клієнтам надається кредит під 0,01%, але вони можуть розраховувати на отримання невеликої суми.

Можна скористатися послугами МФО «E-Groshi», щоб вирішити наступні питання:

  • погашення дійсного кредиту, взятого в іншому банку;
  • відвідування платних клінік або стоматологічних кабінетів;
  • організація урочистостей (весілля, дні народження, ювілеї і т.д.);
  • ремонт гаджетів, мобільних телефонів, телевізорів та ін .;
  • зміна гардероба, покупка дорогого подарунка.

Багато позичальників витрачають отримані гроші на далекі поїздки або відпочинок. Також скористатися послугами МФО можна, щоб виплатити борг в інших фінансових структурах. Розраховувати на схвалення заявки можуть студенти, пенсіонери, жінки в декреті. В підтвердження власної платоспроможності немає необхідності.

Вся інформація про позичальників перевіряється в БКІ за допомогою автоматичної програми. При заповненні анкети слід перевіряти зазначені дані на наявність помилок. Якщо відомості будуть недостовірними, тоді клієнт отримає відмову і буде занесений в чорний список.

Переваги співпраці з E-Groshi

Кредит на карту без дзвінків - можливість для студентів оплатити навчання. Скористатися послугою моментального кредитування також можуть люди, які не дотягли до зарплати.

Термінові онлайн-кредити мають свої переваги:

  • Немає необхідності пояснювати, для чого будуть використовуватися гроші.
  • Мета кредиту не ставиться під сумнів організацією.
  • Не вимагається подання заробітної плати клієнта.
  • Немає необхідності в поруку, що підтверджує, що кредит буде повернений.

Наша система перевірки особистості позичальників і переказу грошей повністю автоматизована, тому ви можете отримати мікропозик на карту за 5-15 хвилин. У заявці необхідно вказати дійсний номер мобільного телефону для отримання SMS-коду з підтвердженням транзакції, і гроші будуть переведені на карту. Після цього ви можете використовувати запозичені кошти на свій розсуд.

Умови реєстрації позики без дзвінків

Онлайн кредит без дзвінків видається громадянам у віці від 18 до 65 років. Мікрофінансових організація співпрацює тільки з тими, у кого є реєстрація на території України. Обов'язковою умовою є наявність діючого паспорта. Залишайте заявки на отримання кредиту тільки через офіційний сайт, щоб не стати жертвою шахраїв.

Дивіться покрокове керівництво:

  • Заповнення онлайн-анкету. Необхідно вказати особисту інформацію, індивідуальний податковий номер і прикласти скріншоти паспорта.
  • Ідентифікація банківської карти в особистому кабінеті. В системі можна використовувати тільки іменну картку.
  • Підписання контракту. Документ буде висланий на e-mail в електронному форматі. Для підтвердження згоди з умовами співпраці необхідно вказати код, який буде висланий в СМС-повідомленні.

Для подачі заявки на отримання кредиту потрібно не більше півгодини. У разі схвалення вся сума буде перерахована на баланс іменний банківської карти, прикріпленої до особистого кабінету.

Особливості онлайн кредиту без дзвінків

Якщо можливість своєчасно виплатити борг відсутній, тоді можна активувати послугу «Пролонгації» в особистому кабінеті. Така можливість передбачена для кожного договору одноразово, продовжуючи терміни платежу ще на 30 діб.

Якщо борг не виплачений вчасно, тоді процентна ставка збільшується і нараховується штраф. Саме тому перед співпрацею з МФО слід вивчити умови співпраці і врахувати власні можливості по платоспроможності. Такий підхід виключає ймовірність виникнення прострочень.

При наявності додаткових запитань слід зв'язатися з менеджером мікрофінансової компанії. Потенційним і діючим клієнтам МФО «Е-Гроші» консультація надається безкоштовно.

Online-кредит в E-Groshi дозволяє виправити фінансове становище в будь-який момент. На подачу та розгляд заявки йде не більше 15-20 хвилин. Запити розглядаються автоматично в будь-який зручний для клієнта час. На схвалення можуть розраховувати різні категорії населення і особи, які мають погану кредитну історію. Згодом фінансова репутація відновлюється, і позичальник може розраховувати на проведення угоди на більш вигідних умовах.