Жіночий лонгслів в повсякденному житті - 5 ненудних практичних фешн-поєднань

Лонгслів жіночий - це незамінний виріб для прихильниць стилю кежуал. Річ досить поширена. Якщо розбиратися в її особливостях, можна сказати, що це трикотажна футболка з довгими рукавами.

Цей предмет гардероба, як і багато інших, був запозичений з чоловічої шафи. Дизайнери вирішили змінити деякі моменти, внести корективи, додати жіночності, але залишити простоту і комфорт. Новинка так припала до смаку модницям, що залишається на хвилі популярності довгий час і не збирається здавати позиції, а на сайті rebekkashop.com ви зможете по доступній вартості замовити стильні якісні моделі виробництва одеської фабрики Rebekka. 

Особливості виробу

Вперше лонгслів з'явився в XIX столітті як предмет чоловічого гардеробу. Раніше він носив іншу назву - фуфайка. Його одягали моряки і військові в якості натільної білизни. Через десятиліття зовнішній вигляд виробу трохи змінився. Розглянувши уважніше лонгслів, зрозуміти нескладно, що це. Слово складається з двох частин: англійської «long» - «довгий» і «sleeve» - рукав.

Для такого предмета одягу характерні наступні особливості:

  • Тонкий дихаючий матеріал. Найчастіше лонгсліви виготовляють з натуральної бавовни.
  • Кругла горловина. Однак сучасні дизайнери пропонують моделі і з V-подібним вирізом.
  • Рукав довжиною до зап'ястя, іноді - 3/4.
  • Приталений силует.
  • Лонгслів підкреслює фігуру, тому вибирати його потрібно ретельно. Виріб повинен бути якісним, інакше воно буде виглядати на людину як мішок, акцентувати увагу на недоліках.

Лонгсліви - відмінна альтернатива футболкам (якщо в них холодно) і джемперам (якщо в них занадто жарко). Якщо лонгслів викликає у вас асоціації з недбалим стилем 90-х, а ви віддаєте перевагу класичним аутфітам, просто купуйте модель приталеного фасону однотонного забарвлення.

З чим носити жіночий лонгслів - 5 небанальних аутфітів

В першу чергу ми хочемо підказати кілька універсальних стилізацій з лонгсліви на кожен день. Користуйся ними, коли не знаєте, що надіти.

  • З джинсами і грубими черевиками. Такий образ поєднує комфорт і недбалість. Сині джинси і масивне взуття прекрасно виглядають в компанії як однотонного, так і принтованого лонгсліва. Вибирайте футболки приглушених або яскравих відтінків.
  • З сорочкою вільного крою. Як виглядати стильно і сучасно без зайвих нервів? Ось відмінний приклад фешн-комбінації, яка доречна в будь-якій ситуації. Настрій образу може змінюватися в залежності від сорочки, яку ти вибереш. Для офіційних випадків більше підійде однотонна сорочка, а для розслаблених комплектів - картата.
  • З класичними брюками. Якщо ви плануєте ділову зустріч, але не хочете виглядати нарочито офіціозно, робіть ставку на світлому жіночому лонгсліву з довгим рукавом і чорними прямими або розкльошеними брюками.
  • З картатою сорочкою і козаками. Простий і стильний наряд вихідного дня. Особливо вдало таке поєднання виглядає в компанії з джинсами кльош.
  • Зі світлими брюками-чінос і кросівками. Практичний аутфіт підійде і для офісних буднів, і для зустрічей з подругами, і для походів по магазинах. Комплект просто створений для тих, хто цінує зручність і вважає за краще кежуал-стиль.