Як очистити килим від бруду та пилу

Килими часто використовують у квартирах та приватних будинках. Їх укладають на підлогу або вішають на стіну, щоб прикрасити інтер'єр, а також зробити кімнату теплішою, комфортнішою та затишнішою.

Але, на жаль, килим — досить брудний предмет інтер'єру. Він збирає пил та пісок, у ньому заводяться кліщі та ін. Самостійно позбутися забруднень практично неможливо: побутові порохотяги не в змозі видалити всю грязь. Іноді люди відвозять килими на автомийки, але це теж не завжди допомагає, та й сам процес пов'язаний із великими затратами. А килимове покриття взагалі неможливо помити нормально.

Упорядкувати приміщення та повернути йому чистоту допоможе хімчистка килимів у Львові. Фахівці компанії виїдуть до вас у будь-який зручний час, якісно очистять килимове покриття з використанням сучасного європейського обладнання та потужних миючих засобів, які повністю безпечні для людини або домашніх тварин. Чищення буде проведене максимально швидко та якісно, причому можна буде видалити навіть старі плями від соку, вина та інших забруднень.

Як проводиться прибирання

Компанії використовують різні методики для очищення поверхонь. Наприклад, клінери компанії «Чистота» виконують таку роботу у два етапи, що дозволяє домогтися максимальної ефективності. Розглянемо, як виглядає алгоритм співпраці:

1. Ви телефонуєте в компанію, називаєте, що саме планується очистити та який загальний обсяг робіт. Разом із доглядом за килимом можна замовити послугу мийки м'яких меблів, портьєр, матраца та ін.

2. До вас приїжджає фахівець із компанії «Чистота». Він визначає обсяг робіт, ступінь забруднення, підбирає відповідні миючі засоби.

3. Проводиться сухе очищення з використанням надпотужного вакуумного порохотяга. Він висмоктує з килима весь пил, бруд та кліщів.

4. Проводиться вологе прибирання за допомогою спеціального обладнання. На поверхню наносяться миючі засоби, які роз'їдають застарілі плями. Потім килими обробляються миючим порохотягом, який прибирає всю грязь.

5. Сушка. Компанія «Чистота» пропонує підсушити поверхню, щоб виробом можна було користуватися вже через 30–40 хвилин. Без цієї послуги килим сохнутиме близько 5–8 годин (все залежить від вологості в приміщенні та властивостей самого предмета).

Після цього процес вважається завершеним. Власник приймає роботу та оплачує її.

Чому варто звернутися в «Чистоту»

Ця компанія працює у Львові не перший рік. Для чищення використовується тільки спеціальне обладнання та якісні миючі засоби. У ній працюють досвідчені клінери, які регулярно проходять курси підвищення кваліфікації. До переваг компанії належать:

1. Виїзд до клієнта в день звернення. Вам не доведеться чекати співробітників декілька діб, вони приїдуть до вас у зручний час та зроблять все максимально швидко.

2. Доступні ціни за послугу, приємні знижки для постійних клієнтів та компаній, надання необхідних документів.

3. Офіційна гарантія. Компанія виводить навіть складні, застарілі плями. Якщо щось піде не так і ваш предмет інтер'єру пошкодиться, то ви отримаєте компенсацію.

4. Детальні консультації з питань чистоти. Фахівці дадуть відповідь на всі ваші питання, розкажуть, як правильно доглядати за м'якими меблями, як їх очищати та ін.

5. Повна безпека. У процесі роботи застосовуються сертифіковані європейські миючі засоби, які не завдають шкоди людині або домашнім тваринам. Прибирання можна проводити навіть у дитячій кімнаті, адже вона, як правило, найбрудніша.

Зателефонуйте до компанії «Чистота», щоб викликати спеціаліста: він допоможе повернути затишок та чистоту у вашу оселю!

Джерело: chystota.ua