69 невдалих побачень, або що потрібно знати про Tinder

Супертехнологічне майбутнє вже відбивається в екранах наших смартфонів, потихеньку зрушуючи нас в сторону реальності серіалу «Чорне дзеркало». Нагадаємо, що в картині люди знайомилися в інтернет-додатку, який на 99,9% визначав сумісність партнерів. Чи можна вже сьогодні, просто завантаживши в свій телефон дейтинг-додаток, знайти свою другу половинку?

Tinder - це заснована на додатках платформа для знайомств, яка дозволяє вам створити профіль, провести пальцем вліво, якщо ви не любите когось, і право, якщо вам це подобається, поспілкуватися з людьми, які вас взаємно люблять, а решта залежить від вас!

Доступні і інші функції, такі як можливість «Супер подобається», чиясь фотографія, Tinder Plus, настройки групи і багато іншого.

Здавалось би, ідеальний додаток для знайомств, втім не так все просто. Нещодавно побачила світ книга про тіндер, "69 невдалих побачень" про спроби простого хлопця побудувати за допомогою цього сервісу серйозні відносини, де описані всі тонкощі і підводні каміння Tinder. Почитайте, ця книга варта того!

А ми розповімо про особливості цієї платформи. 

Як зареєструватися?

Щоб підписатися на Tinder, ви можете використовувати свій номер телефону або свого облікового запису Facebook. Якщо ви використовуєте свій обліковий запис Facebook, ваш профіль Tinder буде малювати ваші фотографії з вашого профілю Facebook. Ви завжди можете змінити свої зображення в своєму профілі.

Як працює Тіндер?

На Tinder є три екрана (аналогічно Snapchat і останньому редизайну Shazam). Перший екран - це ваш профіль, де ви можете редагувати свої фотографії, опис свого профілю і ваші настройки.

У ваших налаштуваннях ви можете вибрати покупку Tinder Plus, змінити своє місце розташування (тільки функція Tinder Plus) або скільки кілометрів ви хочете пройти, щоб знайти збіг, підлогу, який вас цікавить, віковий діапазон, який ви вибираєте. зацікавленість, можливість приховувати або показувати свій профіль в Tinder, можливість включення свайпа з друзями, можливість додавати ім'я користувача, налаштовувати параметри повідомлень і можливість ділитися своїм обліковим записом Tinder,

Другий екран - це основний екран прокрутки, на якому ви можете провести пальцем вліво і вправо, перемотати профіль, якщо ви перегорнули його занадто швидко (тільки функція Tinder Plus), пропустити лінію і бути верхнім профілем в області за лічені хвилини 30, щоб отримати більше збігів (тільки функція Tinder Plus) і чийсь профіль Super Like. Просто будьте обережні, коли ви знаходитесь на цьому екрані, щоб не проводити пальцем вліво і вправо, щоб перейти до інших екранів - використовуйте значки у верхній частині, або ви просто будете перемикатися між профілями. Ви також можете отримати доступ до розділу ваших груп з цього екрану.

Третє вікно - це екран обміну повідомленнями, який показує вам всі співпадаючі розмови з іншими користувачами. Ви можете натиснути, щоб почати розмову, прокрутити ваші бесіди внизу екрана або знайти свої збіги у верхній частині екрану.

Що таке Tinder Groups / Tinder Social?

Ось як описують дану фунуції в Tinder: "Tinder завжди хотів витягнути тебе з дому, щоб зустріти когось нового. Але іноді ви хочете більше, ніж вечірка з двох чоловік. Часто ваші найкращі часи - це коли ви проводите час з друзями, хтось несподівано зв'язується з кимось з іншої команди, і ваші дві команди прекрасно проводять час разом. Може бути, ви запалите романтичний зв'язок. Може бути, ви заводите нових друзів. У будь-якому випадку, гарне проведення часу з друзями стає чимось кращим!"

За допомогою груп ви можете запрошувати друзів в свою групу, а потім проводити і зіставляти їх з іншими групами, які привертають вашу увагу. Це відмінний варіант, якщо ви занадто сором'язливі, щоб почати скидатися самостійно, або якщо ви ще не знайомі з додатком 100% і хочете, щоб деякі старі профі продемонстрували вам свої найкращі друзі по AKA.

Як я можу почати розмову з кимось?

Ви можете почати розмову тільки з кимось, якщо вам обом подобаються профілі один одного. Якщо ви хочете привернути до себе увагу, ви можете використовувати опцію Super Like, яка повідомить людині, яка вам сподобався, про те, що ви супер зацікавлених в них.

Ну що, сьогодні збираємося разом?

Зібратися сьогодні ввечері - це частина Tinder Social, і це по суті спосіб опублікувати статус про те, що ви хочете зробити - подібно до того, як ви б робили на Facebook.

З Get Together Tonight ви можете використовувати смайлики, щоб показати, що ви хочете вийти на вулицю, випити кілька напоїв, випити чашку кави або перекусити. Ви навіть можете додати район міста, в якому хочете влаштувати вечірку.