Коворкінг вигідніший за оренду офісу

Пандемії оголила таку серйозну проблему людства, як необхідність соціальних контактів. Після того, як більшість людей відправили на самоізоляцію та віддалену роботу або навчання, різко збільшилася кількість конфліктів в родинах і навіть, зросла статистика по розлученнях. А оскільки незрозуміло скільки ще триватиме пандемія, то багато хто замислюється про альтернативу роботі вдома і вона природно є. Йдеться про таку послугу як коворкінг.

Переваги послуг коворкінг-центрів

Він представляє з себе оренду приміщень в спеціалізованих центрах. Але не потрібно плутати коворкінг з орендою офісу в бізнес-центрі, тут є принципові відмінності:

  • повністю обладнане робоче приміщення та місце;
  • площа під проведення різних заходів;
  • будь-який термін оренди.

Тобто, клієнт не орендує порожнє приміщення, яке необхідно обставляти меблями, завозити техніку тощо. Означає що людина яка зайшла у Coworking в Харькове зайде тут все необхідне, та відразу ж може приступати до роботи.

Цінні знайомства та професійне спілкування

Оскільки послуга для багатьох нова, то компанія пропонує тестовий режим і клієнт може протягом дня, абсолютно безкоштовно оцінити переваги. І якщо все влаштовує тоді укладається договір, після чого замовник може розпоряджатися робочим місцем на свій розсуд. Коворкінг-центр представляє з себе не просто робочу будівлю, де як бджоли дзижчать представники IT-сфери, зубні техніки або фрілансери. Це перш за все величезний колектив однодумців, де можна познайомитися, обмінятися креативними ідеями, розширити кругозір.

Додаткові можливості оренди приміщення

Але крім меблів, оргтехніки, канцелярського приладдя та іншого обладнання, людина отримує додаткові можливості. Сюди входить:

  • високошвидкісний інтернет;
  • туалет і душ;
  • тренажерний зал;
  • персональні камери зберігання для речей.

Сюди можна замовити недорогі обіди, та й сама транспортна розв'язка зручна.

Відмінний варіант проведення event-заходів

Ще коворкінг дуже зручний для людей, які приїхали у відрядження. Тут можна на пару днів створити повноцінне робоче місце. У центрі обладнані кімнати для переговорів, проведення семінарів, тренінгів та інших івент-заходів. Це значно дешевше, ніж орендувати конференц-зал. Коворкінг цікавий і для тих, хто хоче мати вигідний бізнес та стабільний приплив клієнтів. Затребуваність в  таких приміщеннях буде тільки рости, а значить коворкінги з часом будуть ставати все кращими, зручнішими і доступнішими для всіх категорій офісних і не тільки працівників.