Купити книги онлайн від видавництва Віват

Не зважаючи на популярну тезу, що нові технічні засоби витісняють звичайну книгу, сучасні видавництва продовжують свою нелегку справу і дарують людям радість спілкування з друкованими варіантами. Паперова книга— гарний, універсальний подарунок, з користю проведений час. Сучасний ритм та спосіб життя внесли корективи щодо придбання. Тепер можна легко купити книги онлайн, на сторінці відповідного інтернет-магазину, а не тільки в традиційних книгарнях.

Чому все більше користувачів надають перевагу послугам інтернет-магазинів?

Інтернет-книгарні мають безліч переваг, зокрема:

  • Економія часу, сил та грошей. Відвідати інтернет-магазин можливо в будь-якому місці, з улюбленого електронного пристрою. Так само замовити - оперативно, зручно, без зайвих зусиль. Вибрати ту систему оплати, яка найкраще підходить. Придбати книги за оптимальними цінами.
  • Співпраця з популярними виданнями. Більшість інтернет-магазинів, що займаються реалізацією книг, належать певним виданням. Це зручно, бо можна подивитись весь асортимент, вибрати улюблені жанри, відстежувати новинки. Мати нагоду читати саме тих сучасних чи класичних письменників, які більше подобаються. Бути в курсі акцій, різних цікавих заходів, з можливістю стати їх учасником, придбати квитки, тощо.
  • Широкий асортимент. В зв’язку з тим, що книги потрапляють в магазин з видавництв, то різноманіття жанрів вражає. Разом з художніми виданнями, можна знайти наукову літературу, езотеричну чи книги для навчання. 
  • Гарний сервіс. Обслуговування в інтернет-магазинах відбувається практично не помітно. Оператори завжди люб’язні, готові допомогти вдало вибрати книгу на подарунок чи для приємного читання.

Послугами Інтернет-магазинів користуються не тільки студенти і працюючі з високою зайнятістю, люди старшого покоління, а також з особливими потребами мають нагоду самостійно вибрати собі чи рідній людині подарунок, оплатити, отримати на руки за допомогою кур’єрської служби. 

Переваги інтернет-магазину від видавництва Віват

Офіційно видавництво на ринку з 2013 року. За кілька років стало одним із самих популярних. Щороку видається біля 300 нових авторів, та більш ніж 2,5 мільйони книг. Клієнти вибирають літературу данного видавництва, бо:

  • Кожна ланка співробітників має відповідний фах, та професійно підходить до виконання своїх обов’язків.
  • Високий сервіс обслуговування надає можливість вибрати зручну форму доставки й оплати.
  • Існує можливість отримати цінні знання за доступною вартістю.
  • Можливо вибирати будь-який улюблений жанр та навчальну літературу.

Окрім цього, видавництво Віват постійно працює над популяризацією читання, веде сторінки в соціальних мережах, відкрито спілкується з клієнтами. Тому варто замовляти улюблених авторів, новинки, різножанрову літературу саме в його інтернет-магазині з однойменною назвою.