Брендовані сувеніри для клієнтів: 5 актуальних ідей

Клієнт завжди правий - ця фраза відома багатьом. Але краще, якщо клієнт не тільки прав, а й лояльний. Найчастіше ця прихильність - відповідна реакція на високу якість товару або послуги, тривале вигідне співробітництво або дбайливе ставлення компанії до клієнта.

Одна зі складових лояльності до торгової марки - корпоративні подарунки. Ручки з логотипом і наклейки на смартфон, рекламні магніти на холодильник і брендовані блокноти, термочашки і повербанки - приємні дрібниці, які відіграють важливу роль в грамотній рекламній стратегії.

А вигідно замовити ці, та інші практичні привабливі сувеніри з логотипом ви зможете в компанії ZIZ. 

Брендована сувенірна продукція: як працює маркетинг подарунків?

Дарувати і отримувати подарунки приємно - це загальновідомий факт. Але в діловому середовищі робити презенти своїм клієнтам не тільки приємно, але й вигідно. Клієнт може отримати сувенір на Новий рік, до професійного свята, до дати підписання успішного контракту або до дня народження. Приводом може стати дата заснування компанії або знаменний день в історії галузі. Незалежно від цього, сувеніри:

  • «прив'язують» клієнта до товарів / послуг. Доведено, що подібний знак уваги з боку компанії викликає зобов'язання покупки на несвідомому рівні;
  • несуть новий потік клієнтів. Навіть звичайні чашки з друкованим логотипом змусять клієнта поділитися інформацією зі своїми колегами, друзями і знайомими;
  • формує вдячність до бренду. Навіть приємні дрібниці: брендовані щоденники або чашки з логотипом можуть істотно вплинути на лояльність клієнта.

5 кращих варіантів брендованих сувенірів

Сучасні корпоративні подарунки поєднують в собі креативність, якість і функціональність. Експерти сформували список топ-5 ідеальних і безпрограшніх варіантів сувенірів:

  • Вічний календар. Безсумнівний плюс такого подарунка в тому, що клієнт буде користуватися ним не один рік. Переважно для його оформлення вибирають нестандартні матеріали: скло, дерево, метал. Щоб зробити такий сувенір більш практичним, можна подарувати вічний календар з годинником.
  • Гаджети. Зарядні пристрої з логотипом, флешки - універсальна річ. Вона корисна і затребувана незалежно від сфери діяльності клієнта. Павербанки допоможуть завжди залишатися на зв'язку, а USB-накопичувачі збережуть важливу інформацію.
  • Брендовані термокружки. Така сувенірна продукція - новий виток популярного друку на чашках. Ці сучасні девайси демонструють турботу про клієнта. Здатність підтримувати потрібну температуру напоїв (влітку - прохолодні, взимку - гарячі) означає, що ваша реклама буде перед очима клієнта круглий рік.
  • Брендовані парасолі. Один з найтепліших проявів турботи про клієнта. Парасолька однозначно буде практичним і приємним подарунком, який в дощову погоду перетвориться з корпоративного подарунка в рекламний майданчик.
  • Нестандартні блокноти з дерева або шкіри. Такий класичний аксесуар ділового або творчої людини в оригінальному виконанні гарантовано подарує клієнту масу приємних емоцій.

З більш бюджетних і масових сувенірів, хорошим вибором можуть стати: ручки з логотипом, магніти на холодильник, солодощі у фірмовій упаковці, брендовані чашки.