Твоя ідеальна модель: вибираємо джинси по типу фігури

Джинси, які сидять на вас бездоганно - необхідний елемент будь-якого гардероба. А разом з тим і головна біль кожної дівчини. Де взяти ці самі ідеальні джинси і чому знайомому блогеру так йдуть новомодні «слоучі», а на вас вони виглядають безглуздо?

Відповідь дуже проста: вся справа - в особливостях фігури. Причому мова не про славнозвісні «яблука», «груші», «пісочний годинник», «прямокутники» і «перевернуті трикутники». Такий поділ давно застарілий і втратив свою актуальність (втім, воно й не не було ефективним).

Кожна фігура - це набір певних параметрів, і з огляду на них, нескладно знайти ідеальні джинси. По посиланню женские джинсы опт представлено широкий асортимент джинсів від компанії JEANS MARKET, там точно кожен знайде ідеальну для себе модель! 

Отож, розберемо найбільш поширені фізіологічні параметри фігури, і сумісні з ними фасони.

Вузькі стегна

Часто вузькі стегна йдуть «в комплекті» з широкими плечима. У цьому випадку, щоб образ виглядав гармонійно, необхідно врівноважити верх і низ - іншими словами, додати стегнах обсягу. Зробити це можна за допомогою таких моделей джинсів, як «банани» (і їх різновиди - «слоучі»), «бойфренд», «mom», «труби», прямі джинси. Посадку вибирати середню і навіть трохи нижче. Також «збільшити» стегна можна за допомогою кольору - низ повинен бути світліше верху. Уникайте «скіни» і високу посадку.

Якщо ж плечі, талія і стегна приблизно однакові, то зробити фігуру більш жіночною допоможуть середня і висока посадка (низька лише підкреслить відсутність талії) і моделі «кльош», «банани», «бойфренд», прямі, «труби» і навіть «скіни»

Також, щоб візуально розширити стегна, звертайте увагу на задні кишені. Чим ширше вони розставлені одна від одної, тим об'ємніше будуть здаватися ваші стегна (і навпаки).

Широкі стегна

Тут діємо від зворотного. Уникаємо будь-якого обсягу в нижній частині (вищевказані моделі не підійдуть, крім прямих - вони йдуть практично всім). Також не підійдуть «скіни», «кюлоти» і низька посадка - додаткова горизонталь в області стегон візуально зробить їх ширшими.

Рекомендується посадка трохи вище середньої або висока, а також темний денім без потертостей, вибілень, малюнків і накладних кишень. В цьому випадку, чим простіше, тим краще. Що стосується моделей, крім вищезазначених прямих джинсів, також з високою ймовірністю підійдуть джинси кльош (краще з каблуком, щоб витягнути образ) і інші моделі напівпрямого фасону.

Якщо є обсяг в талії

Тут найбільш важливу роль відіграє навіть не модель, а посадка. Краще вибирати джинси з середньою посадкою з щільного матеріалу. Підійдуть моделі «бойфренд» і «герлфренд», кльош і прямі.

Якщо ноги коротші або довші за тулуб

Зробити ноги довші можна за допомогою джинсів з високою посадкою, а також моделей кльош, прямих, з вертикальними смужками або стрілками.

А що робити, якщо ноги довші за тулуб? Так, зустрічаються дівчата, які вважають це недоліком. Тут підійде практично будь-яка модель, але з одним застереженням. Посадка повинна бути середньою або трохи заниженою.

Низький зріст (нижче 160 см)

Краще уникати моделі «бойфренд» і «герлфренд» - візуально вони вкорочують силует. Допоможуть витягнути образ джинси кльош (повинні практично повністю закривати взуття), прямі і «труби».