Особливості і переваги жіночої безшовної білизни

Трикотажна білизна без швів з'явилася в жіночому гардеробі зовсім недавно, але вже встигла завоювати симпатію представниць прекрасної статі. Найчастіше вона користується попитом серед дівчат і жінок вікової категорії від 17 до 45 років.

Безшовна нижня білизна прийшла на зміну звичному романтичному мереживу і ніжному шовку, відрізняється помітною зручністю і комфортом. Тіло дихає, і безшовна білизна зовсім не викликає роздратування на шкірі.

В інтернет-магазині ТОР-Kolgot ви можете по найкращій вартості купити бесшовное белье оптом, а саме безшовні трусики, футболки, кофти, майки, топи, боді і водолазки. Тут представлені різні бренди, такі як: GIULIA і ін. Вибір безшовної одягу для жінок дуже різноманітний, тому його зможуть підібрати для себе дами будь-якого віку і соціального статусу.

Переваги безшовної білизни

Створена з натуральних і штучних волокон за спеціальною технологією із застосуванням машин, безшовна нижня білизна, представлене в інтернет-магазині жіночої білизни ТОР-Kolgot практично непомітна на тілі.

Її незаперечним плюсом є те, що поверх білизни можна надіти будь-яке плаття, блузку, костюм або інший наряд, і її зовсім не буде видно. Для тих дам, у яких шкіра надто чутлива, безшовна білизна - єдиний порятунок від почуття дискомфорту від звичайної білизни і зовнішніх подразнень.

Експерти вважають, що трикотажна білизна без швів:

  • створює комфортні умови при занятті спортом і виконанні будь-яких видів робіт;
  • добре тягнеться, тому незамінна для годуючих мам і жінок під час вагітності також, як колготки для вагітних;
  • виглядає мінімалістично, але бездоганно;
  • створює ефект «другої шкіри», що робить білизну практично непомітною;
  • не вимагає спеціального догляду, тільки звичайне прання;
  • зберігає незмінною свою форму, не витягується і не вигорає;
  • дарує приємні тактильні відчуття;
  • доступні за ціною.

Втім, білизни без швів має і свої незначні недоліки. Зокрема, вона не така красива, як мереживна, наприклад. На ній немає страз, пайеток, мережив і інших декоративних деталей. Оригінальність дизайнерських ідей в безшовному білизна практично відсутня. Жінка в такому вбранні не завжди виглядає привабливо і сексуально в очах протилежної статі.

Також варто зазначити, що вона не відноситься до коригуючої білизни. Такий тип часто підходить тільки власницям гарної фігури.

Така білизна може викликає алергічні реакції з тієї причини, що деякі виробники, на жаль, використовують низькоякісну сировину. Звідси і низька вартість виробів.