Як і з чим носит колготки з малюнком

Сьогодні жіночі колготки стали справжнім витвором мистецтва. Ця, здавалося б, незначна деталь гардеробу, здатна створити абсолютно унікальний образ, дозволяє жінці проявити свою індивідуальність, бути яскравою і неповторною.

Девіз цьогорічної моди - елегантність і вишуканість. Яке різноманіття видів колготок пропонує нам сучасна мода! Щоб розібратися у ньому, спробуємо виділити три основні тенденції:

  • кольорові колготки,
  • вовняні з малюнком,
  • колготки з принтами у вигляді абстрактних малюнків, смужок, квітів, в горошок.

Експерти фешен-індустрії проголошують колготки з малюнком хітом сезону, а по посиланню женские колготки с узором ви зможете гідно оцінити чудовий асортимент, представлений в магазині «Колготофф». 

Не так давно візерункові колготки наважувалися надіти лише деякі дівчата, побоюючись мати зухвалий вигляд. Дійсно, до створення образу необхідно підходити дуже уважно, ретельно підбираючи до них одяг і взуття одного стилю.

Головне, про що необхідно пам'ятати, що колготки з малюнком - це акцент вашого наряду. Не намагайтеся, наприклад, сукнею «переграти» колготки. Все, що ви надягнете до колготок в смужку, в горошок, з зигзагами, послужить для них фоном. Одяг повинен бути непомітним: плаття - монохромним, спідниця з блузкою - однієї кольорової гами. Якщо ви вирішили одягнутися в плаття з орнаментом, наприклад, в горох, з квітковим або геометричним малюнком, колготки теж підбирайте в тон принт.

Як вважала Коко Шанель, кожна жінка в гардеробі повинна мати «маленьке чорне плаття». Так ось з ним колготки з візерунком - найвдаліший комплект. Скомбінувавши чорного кольору плаття з яскравими колготками, ви забезпечите собі ефектний вигляд. Яскраві колготки дизайнери пропонують поєднувати з такого ж кольору низом одягу. Особливо виграють дівчата невисокого зросту, вони візуально будуть виглядати стрункішими.

Стильним дівчатам можна порадити створити композицію в модному нині стилі «колорблок», використовуючи колготки і плаття яскравих контрастних кольорів, наприклад, зелений і жовтий. Таке вбрання ефектно буде виглядати у вечірньому луці. А ось для денного - краще використовувати пастельні тони.

Досить популярний візерунок з ефектом панчіх. Однак не слід надягати з ними занадто короткі спідниці: це виглядає вульгарно. При створенні романтичного образу доречно використовувати колготки з квітковим орнаментом. Одяг до таких колготок підберіть по довжині трохи вище колін.

Дуже важливо правильно підібрати взуття: колготки повинні бути такого ж кольору, як і туфлі, або світліше, але ні в якому разі не навпаки.

Роблячи вибір на користь тих чи інших колготок, врахуйте особливості будови ваших ніг. Правильно підібраний малюнок вигострить всі вигини ніжки. Запам'ятайте, що візерунок у вигляді ромба, сітка і мереживні колготки варто надягати тільки на стрункі довгі ноги. Яскраві, контрастного або екзотичного візерунка колготки візуально укрупнять ногу, а ріст, навпаки, видасться менше.

Ніхто не сперечатиметься, що панчохи - найсексуальніша річ в дамському гардеробі, а жіночі ніжки - «приворотне зілля» в справах амурних. Ще Фрейд про це говорив. Прислухайтеся до наших порад, і увагу чоловіків вам забезпечено!