Модні жіночі сукні 2021-2022 у магазині одягу Лебутік

Жіночий гардероб — це справжній Клондайк забутих речей. Проте суконь багато не буває, бо такий одяг підкреслює жіночність і приховує недоліки фігури.

Актуальність моделей суконь залежить від сезону. Якщо врахувати тенденції моди осінь-зима 2021-2022, то можна зрозуміти, що дизайнери втомилися від карантину, тому хочуть шику і блиску. Цікаві сукні LeBoutique пропонує інтернет-магазин одягу, де можна знайти класичні, фантазійні трендові моделі.

Модні жіночі сукні 2021-2022 

Покупцям запропонована велика кількість суконь з оксамитових, велюрових тканин, шовку і блискучих полотен. Цінується велика кількість декоративних елементів, принтів, фактур. 

Модні сукні осінь-зима 2021-2022: 

  • Акцентні рукава. Вже не перший сезон серед асортименту модних дизайнерів можна побачити класичні сукні з фантазійними рукавами. Це можуть бути оборки, або тонке мереживо, вишите яскравою ниткою. В моді приталені моделі з пишними рукавами.  
  • Вирізи з боків і на спині. Такі сукні найкраще купувати дівчатам з ідеальними формами, які слідкують за фігурою.  
  • Сукні з плісированою спідницею. Цей тренд популярний протягом вже декількох сезонів і не збирається виходити з моди.  
  • Асиметричні моделі. Подібні моделі люблять представляти дизайнери бренду Баленсіага, який користується популярністю серед молоді.  
  • Моделі зі шкіри і замінника підкреслять елегантність та жіночність. 

Особливості крою трендових суконь  

Серед трендів цього сезону можна виділити сукні з принтами, фантазійними малюнками. Одними з трендових вважаються моделі, які користувалися популярністю в минулому сезоні. Це плаття-сорочки, які підкреслюють жіночність, відмінно виглядають з головними уборами. Їх відшивають з бавовни та льону. 

Сукні в цьому сезоні є одночасно і елементами верхнього одягу. Тому у магазині Лебутік варто віддавати перевагу моделям зі щільних тканин. Такі сукні виглядають як пальто або тренчі. Не збираються залишати список модних суконь трикотажні вироби без декору. Це звичайні моделі, виготовлені по типу панчохи. В цьому сезоні вони доповнені вирізами. 

На відміну від попереднього сезону, дизайнери для осені 2021 розробили мінімум моделей оверсайз. Тому саме час приводити фігуру до ладу, адже на піку популярності облягаючі моделі, які підкреслюють тонку талію і об'ємні сідниці. Не варто купувати облягаючі трикотажні сукні, якщо є недоліки фігури і невеликий живіт. Однак його вдасться приховати за допомогою правильно підібраної коригуючою білизни. В такому випадку необхідно обирати грубий трикотаж, щоб не виділялися контури білизни.