Робота в таксі Bolt у Полтаві: вигідно як ніколи

Робота в таксі завжди приносила непогані гроші, незважаючи на будь-які економічні кризи. Ще більш прибутковою вона стала після появи на ринку таксомоторних послуг агрегаторів, які виступають посередниками між водієм і пасажиром.

Робота в таксі завжди приносила непогані гроші, незважаючи на будь-які економічні кризи. Ще більш прибутковою вона стала після появи на ринку таксомоторних послуг агрегаторів, які виступають посередниками між водієм і пасажиром. Один із них – це сервіс таксі «Болт», що зумів за порівняно короткий термін перетворитися з невеликого проекту в міжнародну компанію. Співпрацювати з нею дуже вигідно. Тому, якщо ви шукаєте високооплачувану роботу, саме час звернути увагу на вакансії Bolt в Полтаві на сайті https://bolt-ua.com/poltava та приєднатися до цієї служби.

Як почати заробляти в Bolt

Робота в таксі «Болт» можлива як на своєму транспортному засобі, так і на авто компанії. Щоб приєднатися до сервісу, достатньо заповнити заявку на сайті, відправити копії необхідних документів електронною поштою або у Viber. Реєстрація не займе багато часу. Головне, щоб претендент і його транспортний засіб відповідали вимогам компанії.

Після того як заявка буде схвалена, новоспеченому таксисту залишиться пройти співбесіду та експрес-навчання, а також встановити спеціальний мобільний додаток. Тепер дозволяється брати перше замовлення. Отримувати ліцензію або реєструватися як ФОП немає ніякої потреби.

Виходити на зміну можна в будь-який зручний час. Багато водіїв, які співпрацюють із «Болт», займаються пасажирськими перевезеннями виключно у вихідні, під час відпустки або після основної роботи. Такий підробіток дозволяє отримувати непогану суму грошей. Ті, хто постійно працює в сервісі таксі, мають стабільно високий дохід. Він забезпечується внаслідок:

  • невисоких комісійних. Для Полтави вони становлять 12%;
  • відсутності партнерів. Робота в сервісі «Болт» здійснюється безпосередньо;
  • пікових коефіцієнтів. Для водіїв, які займаються перевезеннями в годину пік або погану погоду, а також у районах, завантажених транспортом, розрахунок вартості поїздки здійснюється за вищим тарифом;
  • бонусів за виконання певної кількості поїздок на місяць;
  • наявності декількох тарифних планів. Водій вибирає для себе варіант з урахуванням технічних характеристик та марки свого авто;
  • чайових від вдячних клієнтів.

Крім усього іншого, таксист може отримувати додатковий дохід за брендування свого транспортного засобу. Загалом водій, який регулярно виходить на лінію й виконує достатню кількість замовлень, здатний заробити до 40 тисяч гривень на місяць.

Нестачі в клієнтах у таксиста в Полтаві точно не буде. Компанія «Болт» активно завойовує ринок, пропонуючи найвигідніші умови для пасажирів. Це сприяє збільшенню клієнтської бази, формуванню постійного потоку замовлень. Розподіляються вони досить раціональним чином. Заявка направляється тим водіям, які знаходяться в безпосередній близькості від клієнта. Це дозволяє скоротити холостий пробіг і витрати палива. З тривалим простоєм теж особливих проблем не буде. Завдяки опції Back-to-Back водій може брати чергове замовлення ще до того, як виконає попереднє.

Зручна система виплат

Безперечною перевагою роботи в «Болт» є зручна система виплат. В основному клієнти компанії оплачують поїздки онлайн через додаток. Кошти автоматично надходять на рахунок водія. Якщо пасажир розраховується готівкою, гроші залишаються у водія. З усього доходу віднімається комісія сервісу. Сума, що залишилася на рахунку, переводиться на банківську картку таксиста. Виплати здійснюються раз на тиждень, без затримок і зволікань. У випадку виникнення будь-яких проблем таксист завжди може звернутися до служби підтримки.