Авто з Америки: купувати чи ні?

Багато українців не можуть дозволити собі придбати бажану машину у вітчизняних салонах. Проте, можна знайти багато компаній, які продають вживані автомобілі зі США. Моделі на будь-який смак в гарному стані пропонують придбати по приємній ціні. Можна і самостійно купити машину в Америці та організувати її доставку.

Переваги купівлі авто зі США

Авто з Америки користуються попитом на вторинному ринку. Попит на них росте через плюси, які приваблюють українських покупців.

Економія

Машини в США коштують дешевше, ніж в Європі. На авто середнього класу можна зекономити до 25%. Машину преміум класу можна знайти за половину вартості подібної моделі на європейському ринку. Якщо ви мріяли про гарненький автомобіль Mazda, то за посиланням https://autotrading.net.ua/catalog/brand/mazda/ знайдете будь-яку модель у гарному стані та по вигідній ціні.

Те що для українців розкіш, для американців — буденність. Через це  авто зі США мають повну комплектацію, а їх салони, зазвичай, оздоблені шкірою, деревом.

Можливість відстежити історію автомобіля

Маніпуляції з інформацією про стан машини та автопробіг в Америці караються законом. Дані про транспортний засіб фіксуються в базах Autocheck, Carfax, EpicVin. Якщо авто було затоплене під час стихійного лиха, то на кузові яскравим маркером відмічається ватерлінія.

Купуючи авто з Америки, можна бути впевненим, що важливі деталі не приховають від покупця. При бажанні можна дізнатись, на якому СТО робився останній техогляд.

Цікаві моделі

На вторинному ринку американських авто можна знайти ексклюзив. Зустрічаються незвичайні моделі, випущені виключно для ринку США. Навіть популярні у всьому світі авто для Америки робляться в оригінальному дизайні.

Недоліки купівлі авто в Америці

Якщо у вас немає досвіду у купівлі машин у США, то самому займатись цим не рекомендується. Краще довірити купівлю спеціальним компаніям, які займаються цим давно.

Довгий термін доставки

Машина зі США довго доставляється. Чекати доводиться по 5-7 місяців. Якщо не бажаєте втрачати час, можете обрати у автодилера американське авто з пробігом серед моделей, що є в наявності.

Ризики при транспортуванні

Найоптимальніший спосіб переправити в Україну машину зі США — замовити доставку кораблем. Під час транспортування авто може пошкодитись, а ви понесете збитки. Щоб цього уникнути, потрібно страхувати машину. 

Як це правильно зробити, щоб домогтися відшкодування у разі форс-мажору знають не всі. Краще не ризикувати і проконсультуватись зі спеціалістом, якщо цього ніколи не робили.