Незалежний Інтернет: 30 місяців користування за 30 гривень від Мережі Ланет

Лідер гігабітного Інтернету та провайдер кабельного телебачення Мережа Ланет запустив акцію до 30-річчя Дня Незалежності України — «Незалежний Інтернет». Нові абоненти можуть підключити акційний тариф і користуватись Інтернетом впродовж 30 місяців всього лиш за 30 гривень!
Мережа Ланет входить у ТОП-3 операторів кабельного телебачення та ТОП-7 інтернет-провайдерів України

14 вересня 2021 року лідер гігабітного Інтернету Мережа Ланет запустив нову акцію присвячену 30-річчю Дня Незалежності України — «Незалежний Інтернет». Для цього провайдер створив новий тарифний план, який передбачає 30 місяців користування всього лиш за 30 гривень:

«MegaLibre» — Інтернет на швидкості до 100 Мбіт/с, а також доступ до ТВ-пакету «Promo» з понад 40 аналоговими, 50 цифровими та 120 онлайн-телеканалами. Тариф діє у Володимир-Волинському, Червонограді, Калуші, Івано-Франківську, Сєвєродонецьку та Кам'янці-Подільському.

Підключення акційного тарифу коштує 30 грн.

Також у Червонограді, Івано-Франківську, Володимир-Волинському та Кам'янці-Подільському діє тарифний план  «MegaLibre + IP». Такий тариф надає можливість абонентам користуватись фіксованою зовнішньою статичною IP-адресою впродовж 30 місяців усього за 60 грн/1 місяць.

Акція «Незалежний Інтернет» триває з 23 серпня до 21 вересня 2021 року. Тарифи доступні для нових абонентів, які у період проведення акції підключилися до нього. А також для дійсних та нових абонентів, які виграли акційний тариф на офіційних сторінках Мережі Ланет у соцмережах — Facebook та Instagram.

Детальна інформація про акцію та умови участі на офіційному сайті Мережі Ланет: https://www.lanet.ua/kp/ML/

Довідка. Мережа Ланет входить у ТОП-3 операторів кабельного телебачення та ТОП-7 інтернет-провайдерів України. Є лідером гігабітного Інтернету та обслуговує понад 250 000 абонентів телекомунікаційних послуг у 8 областях України.