Поради по вибору жіночої нижньої білизни

Парадоксально, але факт: близько 70% жінок не знають свого розміру нижньої білизни і не вміють правильно її підбирати. В результаті носять незручну, підкреслюючу недосконалість фігури. Фахівці пропонують кілька порад з підбору нижньої білизни.

Правильний бюстгальтер і правильні трусики творять чудеса! Просто дивно, наскільки вони можуть скоригувати ті нюанси, які ви не хочете виставляти напоказ.

Нижня білизна, пропонована інтернет-магазином https://bianka.com.ua/zhinocha-bilyzna-komplekty/ має ідеальну посадку, здатна принести її володарці приємні відчуття і почуття впевненості. Кожна жінка мріє відчувати комфорт, гармонію і задоволення від мережива і якісних матеріалів, навіть коли, крім неї цього ніхто не бачить. 

Основні правила вибору

Перше правило: важливо, щоб ваші груди перебували на правильній висоті. Як зрозуміти, де ця висота? Вираховуємо її по передпліччю. Потрібно витягнути руки по швах і знайти центр вашого передпліччя (точка між плечем і ліктем). Сама виступаюча частина грудей не повинна бути нижче цієї точки.

Щоб "посадити" груди на правильну висоту, досить відрегулювати лямки бюстгальтера і підібрати правильну чашечку. До речі, заодно ви поліпшите поставу, що, без сумніву, теж важливо для візуальної корекції фігури.

Друге правило: нижня білизна має бути за розміром! З бюстгальтера не повинні "вистрибувати" груди - це неестетично, незручно і, найголовніше, шкідливо для здоров'я грудей. Бюстгальтер невідповідного розміру до того ж передавлює шкіру на спині, що може створити несимпатичні "валики".

Це ж правило відноситься і до вибору трусиків: вони не повинні упиватися в шкіру - це створює складки на тілі, які можуть проступати через одяг.

Підбір нижньої білизни за типами фігури

  • "Перевернутий трикутник". Так називається фігура, при якій стегна вужчі, ніж плечі. У цьому випадку важливо збалансувати верхню і нижню частину тіла. Як правило, при такому типі фігури і груди немаленькі. Тому краще вибирати бюстгальтер з широкою перемичкою і горизонтальною підтримкою. Такими параметрами володіє фасон балконет. Також підійде бюстгальтер-мінімайзер: він повністю закриває груди, має широкі бретелі і робить бюст візуально на 1,5-2 розміри менше. 
  • "Яблуко". Тип фігури, при якоиу яскраво виражений животик, практично не виділяється талія, але повні груди і округлі стегна. У цьому випадку варто вдатися до жіночої хитрості: виділити щось одне, при цьому візуально відвівши увагу від того, що хочеться приховати. У вас пишні груди? Покажіть їх! Акцентуючи увагу на красивих грудях, ви відволічете погляд від слабо вираженої талії і живота. Для цього вам підійде бюстгальтер на кісточках з тонкими чашечками, без пуш-апу, або той же мінімайзер. Якщо у вас невеликі груди, але є животик, переведіть увагу на груди за допомогою підкладки в чашках. Поставте груди на правильну висоту, підтягнувши лямки. Трусики вибирайте з високою посадкою - вони підтягнуть животик і допоможуть його приховати.
  • "Пісочний годинник". Такі пропорції вважаються ідеальними, стегна і плечі практично однакової ширини, а талія чітко позначена. Коригувати при такому типі фігури нічого не потрібно, але необхідно підтримувати груди на потрібній висоті і в правильному положенні. Вибирайте бюстгальтер з широкими лямками, який буде добре тримати ваші груди, вони будуть "на місці". А щоб груди не "тікали" в сторони, використовуйте бра з подушечками з боків чашок ліфа - такий фасон зрушить груди трохи до центру.
  • "Груша". Тип фігури, при якому стегна крупніше грудей. Щоб збалансувати верх і низ, вибирайте бюстгальтери з пуш-апом. Ви збільшите і піднімете груди - і від цього стегна візуально будуть виглядати менше.