Магія прикрас: як сережки у вухах впливають на долю

Камінь і метал в складі сережок унікальні і здатні по-особливому впливати на жінку. Від правильного вибору сережок залежить багато, вважають екстрасенси. І мова йде не стільки про зовнішній вигляд жінки, що одягла сережки, скільки про ту енергетичну цінність, які вони несуть.

Саме так. Прості прикраси, які носять жінки по всій планеті і не замислюються про їх важливість, несуть в собі конкретну енергетику і здатні впливати на долю власниці.

Обмовимося, що не всі сережки володіють магічними властивостями. За словами фахівців, пластикові прикраси і біжутерія не допоможуть, наприклад, захиститися від пристріту. Найкраще купувати вироби з дорогоцінних металів золота або срібла, зокрема на сайті bondiamond.com.ua, або ж прикраси, декоровані камінням.

При цьому різні метали і камені по-різному впливають на свою володарку. На думку екстрасенсів, за рівнем впливу вироби ділять на три ключові стихії: вогонь, земля і вода.

Як вибрати сережки і не помилитися - і тим більше не нашкодити? Ось кілька порад езотериків.

Привабити самця: «вогняні» сережки

  • Камені: рубін, агат, цитрин, янтар, гранат, онікс
  • Метал: золото

У цьому випадку сама стихія говорить за себе. Такі сережки підійдуть власницям яскравого характеру, діяльним і сильним. Вони наділяють потужною енергетикою і додають бадьорості на весь день. Прикраси будуть якраз дамам, які мають бізнес і постійно занурені в справи. Також «сережки вогню» володіють сильними любовними властивостями. У них жінка виглядає бажаною і сильніше привертає увагу чоловіків.

Експерти застерігають від носіння таких прикрас постійно: в зрілому віці ви ризикуєте залишитися без партнера і доживати віку на самоті. Є ймовірність того, що з роками ваш характер буде тільки погіршуватися, ви частіше будете відчувати агресію і нервувати через дрібниці. Будьте уважні!

Оберіг від чаклунства: «водні» сережки

  • Камені: іоліт, флюорит, яшма, опал, сапфір, кварц, циркон.
  • Метал: срібло.

Ці прикраси «змиють» з вас всю негативну енергетику: будь то наклеп від заздрісною подруги або злі язики колег. Езотерики радять придбати камені водної стихії всім жінкам - прикраси стануть вашим магічним оберегом і захистять від злих духів і іншої нечисті. Особливо корисним вплив цих каменів позначиться на таких важливих заходах як весілля, день народження або похорон. Як правило, на них збирається велика кількість людей, і енергетичне поле може ослабнути.

Впевненість в собі: «земляні» сережки

  • Камені: тигрове око, бірюза, топаз, смарагд, нефрит, алмаз, аметист і аквамарин.
  • Метал: не визначений.

Заспокоїтися, зосередитися на роботі або домашні справи, відчути прилив упевненості в своїх силах - саме так працюють камені земляний стихії. Фахівці стверджують, сережки з такими спокійними кольорами, як зелений або блакитний, допоможуть заглушити відчуття страху і паніки. Приведуть в порядок нерви. Згідно з рекомендацією експертів, такі сережки можна надіти на тихий сімейний вечерю або на роботу, особливо якщо друга досить нервова.

За допомогою сережок можна налагодити і особисте життя, кажуть екстрасенси. Якщо правильно скомбінувати прикраси вогненної і земляний стихій, можна домогтися успіхів у чоловіків. А якщо у вас вже є кохана людина, то зберегти любов протягом усього життя.