Серіал "Корона" отримав "Еммі"

Після не самої видовищної минулорічної церемонії, що проходила в онлайн-режимі (з цілком зрозумілих причин - пандемія коронавіруса), цьогорічна 73-а церемонія вручення головної телевізійної премії року "Еммі" в Лос-Анджелесі якщо і не перевершила всі очікування, то явно порадувала і глядачів , і самих учасників дійства.

До речі, це перше велике шоу, організатори якого наполягли на тому, щоб всі учасники були вакциновані і обмежили число запрошених кожним номінантом гостей до чотирьох осіб, кожен з яких ще й повинен був надати довідку про недавній негативний тест на ковід і вакцинації.

Після того як пройшла перша хвиля знаменитостей, що з'явилися переважно в чорному, колірна гамма костюмів стала куди більш різноманітною.

Цього року найбільше нагород в різних номінаціях зібрав британський драматичний серіал "Корона", що оповідає, як можна здогадатися з назви, про життя британської королівської сім'ї. 

До речі, на сайті, http://eliteserial.online/ ви зможете у відмінній якості переглянути популярний іспанський серіал "Еліта" 

Джош О'Коннор, який переміг в номінації за кращу чоловічу роль, став єдиним актором серіалу, який особисто був присутній на церемонії. "Еммі" були удостоєні сценарист Пітер Морган, режисер Джессіка Хоббс, а також Джилліан Андерсон і Тобайас Мензіс як кращі актори другого плану.

У розділі комедійних серіалів особливо багато нагород дісталося англо-американському серіалу "Тед Лассо" про успішного тренера з американського футболу, якого нова власниця маловідомого англійського футбольного клубу хоче використовувати в своїх підступних планах, але терпить фіаско.

"Еммі" за головну чоловічу роль отримав сам "Тед" - Джейсон Судейкіс. Не оминули нагородами і акторів другого плану: призи за кращу чоловічу і жіночу ролі дісталися Бретту Голдстіну і Ханні Уеддінгем.

У категорії конкурсних реаліті-шоу вже четвертий раз поспіль перемогу здобувають "Королівські гонки РуПол". А сам РуПол став самим нагороджуваним небілим представником кіноеліти в історії "Еммі".

Нагадаємо, премію "Еммі" вручає заснована в 1946 році Академія телевізійних мистецтв і наук. Вона вважається однією з найпрестижніших нагород за роботу на телеекрані. Долю нагороди визначають близько 23 тисяч членів телеакадемії.