Класифікація нижньої білизни у інтернет-магазині Лебутік

Нижня білизна прикрашає жінку, роблячи її неповторною та бажаною. Гарний одяг надає впевненості в собі, а також підвищує настрій.

Для того щоб жіночі комплекти нижньої білизни радували, були комфортними, необхідно розібратися на які категорії поділяється цей сегмент одягу у інтернет-магазині Лебутік. 

Класифікація сексуальної на повсякденної нижньої білизни 

Бандо — це трусики з майкою, які з'єднані між собою, чимось нагадує купальник. Застібаються такі вироби в області паху за допомогою гачків або кнопок. Найбільш популярним різновидом нижньої білизни, який полюбляють всі чоловіки, вважається корсет. Це провокативний різновид одягу, деталь гардеробу, яка моделює фігуру. Саме така нижня білизна робить талію стрункішою. З його допомогою можна змоделювати фігуру, прибрати недоліки.

Пеньюар — це різновид домашнього одягу, який раніше використовувався для зустрічі гостей. Проте зараз - це спокусливий акцент на тілі жінки. 

Найбільш популярними різновидами нижньої білизни у магазині Лебутік https://leboutique.com/, вважаються комплекти, які складаються з трусиків і бюстгальтера. Залежно від уподобань жінки, вона може обрати підходящий варіант, однак необхідно також враховувати особливості статури. 

Як обрати білизну жінкам з нестандартною статурою? 

Вибір бюстгальтеру істотно залежить від розміру, розташування і форми грудей. 

Різновиди білизни: 

  • Однією з універсальних моделей вважається бандо - це ліф без бретелей. В основному використовується в тому випадку, якщо необхідно вдягти сукню без бретелей. Якщо груди занадто пишні, варто віддати перевагу бандо з окремими чашками. Якщо ж жінка не може похвалитися великими грудьми, можна придбати бандо, яка являє собою суцільну смужку тканини. 
  •  Пуш-ап призначений для дівчат, які не можуть похвалитися пишними формами. Такий бюстгальтер не тільки додасть об'єму, але і скоригує форму грудей.  
  • Дуже добре виглядає бюстгальтер-балконет. Його обирають, коли необхідно вдягти сукню з оголеною верхньою частиною. Завдяки бретелям, які широко розведені по відношенню до центру, вдається максимально відкрити груди. Такий бюстгальтер можна комбінувати з вечірніми сукнями.  
  • Бюстгальтер без кісточок дуже комфортний, тому дозволяє носити подібну білизну дівчатам з пишними формами, не здавлюючи груди. Варто відзначити, що істотно скоригувати фігуру такий бюстгальтер не зможе. Він призначений для комфортного використання в домашніх умовах. Якщо ж необхідно вдягти білизну під вечірнє вбрання, то віддають перевагу іншим моделям. 

Дівчата з пишними формами повинні віддавати перевагу бюстгальтерам з м'якими чашечками. Вони призначені для чутливої шкіри, і виготовлені з тканини невеликої товщини.