Сенхайзер навушники та інші цікаві варіанти, які можна подарувати меломану

Якщо збираєтесь купувати Сенхайзер навушники у подарунок, потрібно добре знати переваги людини, для якої вони підбираються. Інакше можна промахнутися з вибором. Можливо, їй краще підійдуть моделі від іншого бренду. Або портативна акустика. Як це зрозуміти? Читайте нижче.

Враховуйте, для яких цілей буде використовуватися акустика

Щоб правильно підібрати навушники в подарунок, потрібно співвіднести їх функціонал зі звичками меломана. Одна людина веде активний спосіб життя, інша — щодня працює з музикою за службовим обов'язком, третя — слухає улюблені треки в домашніх умовах. І кожна висуває свої вимоги до акустики.

Наприклад, для людей, які працюють зі звуком (діджеїв, звукорежисерів), хорошим варіантом стануть навушники Sennheiser. Це один з кращих варіантів для професіоналів, адже для них важливе якісне та чисте звучання. Асортимент у німецької компанії величезний, і ви завжди зможете підібрати оптимальний Сенхайзер навушники за посиланням https://www.moyo.ua/acsessor/ipod_headphones/sennheiser/. Причому на будь-який бюджет.

Для людей, які ведуть активний спосіб життя, хорошим варіантом стануть навушники Koss. Вони теж забезпечують якісний звук, зате коштують на порядок дешевше моделей Sennheiser. І найголовніше — це «народний» бренд, добре відомий серед меломанів, а тому майбутній власник навушників буде дуже радий такому модному подарунку. Асортимент у Koss теж пристойний. На вибір пропонуються всі види моделей:

  • вкладиші та повнорозмірні,
  • накладні тощо.

Щоб вибрати відповідну модель, враховуйте, чим саме займається людина — бігає вранці, тренується в спортзалі, катається на велосипеді тощо.

Якщо ж меломан частенько проводить час на природі (дружні пікніки, сімейні вилазки), йому краще підійде портативна акустика. Вона має високу потужність і чути музику будуть відразу всі відпочивальники. Хорошим вибором стане портативна колонка JBL посиланням https://www.moyo.ua/foto_video/audio/portativnaj_akystika/jbl/.

Дивіться на додаткові характеристики

Якщо підбираєте бездротові навушники, в першу чергу дивіться на їх автономність. І знову ж таки: враховуйте переваги одержувача подарунка. Якщо він більшу частину часу проводить в офісі або вдома, де є доступ до розетки, — йому буде достатньо моделі, яка працює 4-5 годин. Якщо ж часто знаходиться в дорозі, тоді батареї повинно вистачати на 8-9 годин.

Також дивіться на:

  1. Додатковий функціонал Наявність вбудованого мікрофона буде плюсом для тих, хто часто відповідає на дзвінки або спілкується по Skype. А стильне підсвічування сподобається любителям оригінальних рішень.

  2. Дизайн Навушники повинні підкреслювати зовнішній вигляд меломана, виділяти його з натовпу.

  3. Призначення Визначтеся, для якого пристрою купуєте навушники — комп'ютеру, смартфону, плеєру та підбирайте відповідну модель.

Підсумки

Таким чином, при купівлі акустики в подарунок відштовхуйтесь від уподобань людини, для якої вона підбирається. Враховуйте її рід діяльності, смаки та інші нюанси — і зможете приємно порадувати меломана оригінальним презентом.