Огляд головних переваг машини для розкочування тіста

Поява тісторозкачувальної машини було великим проривом не тільки в техніці і виробництві, але і в кулінарії. Винахід такого технологічного дива пов'язують з історією приготування єврейського хліба - маци.

Сьогодні його використовують для розкочування тіста для будь-яких виробів, так як цей прилад має цілу низку переваг, а на на restro.com.ua саме зараз можна придбати ефективні тісторозкачувальні машини з суттєвою знижкою. 

  

Основні переваги

Для будь-якого кондитерського виробництва, заводу, закладу громадського харчування чи ресторану використання машини для розкочування тіста - це гарантована запорука успіху. З кожним роком цей винахід стає все більш досконалішим. Сьогодні ця машина відрізняється:

  • Високою швидкістю розкочування. З її допомогою можна обробити до 200 кг тіста на годину, в той час як вручну домогтися такого результату неможливо.
  • Універсальністю. Вона підходить для різних видів: листкового, крутого дріжджового, дріжджового і т.д.
  • Компактністю. І підлогові, і настільні моделі не займають багато місця на кухні, хоча все залежить від конкретного їх виду. Існують також малогабаритні варіанти для виконання нескладних робіт.
  • Міцністю. Основний матеріал приладу - це міцна нержавіюча сталь. Це довговічний метал, не піддається корозії і іншим пошкодженням.

Багатофункціональність

За допомогою пристрою можна розкочувати делікатні види тесту, зокрема, пісочне. Більшість тісторозкаточн машин додатково оснащені насадками-лапшерезками, які дозволяють швидко нарізати тісто смугами для локшини, а також насадками для равіолі, спагетті, макаронів.

Використовуючи ці машини, ви зможете створити заготовки різної форми: трикутні, овальні, круглі.

Мінімізоване розпорошення борошна

Якщо для того щоб розкачати його вручну, потрібно використовувати близько 50 г борошна на кожен його кілограм, то для роботи з тісторозкачувальної машиною буде досить 10-20 м Багато моделей оснащені моторизованим розпилювачем, для інших використовується вручну присипане борошном тісто.

Легкість в експлуатації

Керувати машиною дуже просто. Якщо вона механічна, потрібно крутити ручку, впливаючи на валики. Якщо ж вона автоматична, досить натиснути пару кнопок на дисплеї і вибрати програму. Потім підготовлений шматок поміщається між валиків і кілька разів пропускається через них до досягнення необхідної товщини заготовки.