Чому кавомашина незамінний у домі прилад?

Запашна кава чудово пробуджує організм зранку, надає особливого присмаку десертам увечері. Для отримання заряду енергії необхідно правильно приготувати бажаний напій.

Частина людей обмежується ложкою розчиненої в окропі кави. Інші виділяють час на мелення зерен та заварювання у турці. Але розкрити смак напою у домашніх умовах здатна тільки кавомашина.

Розмаїття смаків та інші переваги

Сучасна техніка готує напої, які не поступаються по якості аналогам з елітних кав’ярень та кондитерських. Окрім стандартних еспресо або американо, спробуйте запропоновані машиною рецепти, та знайдіть кілька улюблених варіацій. У кавомашині KRUPS Intuition Preference + EA875E10 (https://krups.ua/intuition/?lang=ru) можна приготувати до 15 видів напоїв. Є вибір класичних пропорцій та їх корегування за індивідуальними вподобаннями. Можливості кастомізації відкривають гурманам простір для створення унікальних напоїв. Також пристрій має багато інших переваг, серед яких:

  • сенсорний екран з інтуїтивним інтерфейсом;
  • зручний дизайн конструкції;
  • продумана форма піддону;
  • комфорт управління;
  • автоматизоване очищення.

Готувати напої за допомогою спеціальної техніки простіше. Відсутність часових витрат зранку допоможе вчасно прийти на роботу, навіть якщо будильник задзвонив на 30 хвилин пізніше. Зустрічати гостей також приємно, коли відразу подана необхідна кількість напоїв, ще й у різних варіаціях. А якщо обраний рецепт на основі молока – ідеальна пінка подарує додаткове задоволення.

Особливості вибору надійного апарату

Обрати модель кавомашини буває легше, ніж зорієнтуватись у якості товару. Вірогідність отримання підробки, або складнощі зі зверненням у сервісний центр вплинуть на тривалість та комфорт експлуатації пристрою. Офіційний сайт KRUPS в Україні гарантує надійність та якість усієї представленої на сайті продукції. Через сайт можна знайти офіційних дистриб’юторів та замовити кавомашину з гарантією ремонту та обміну за європейськими стандартами обслуговування. Впевненість в авторитеті дистриб’ютора одразу знімає безліч питань.

Кавомашина – запорука комфорту. З такою технікою щоразу виходить ідеальна кава. В будь-який час можна насолодитись напоєм, створеним відповідно до індивідуальних побажань. Замість очікування моменту кипіння біля плити варто подумати про щось приємне, скласти плани на день/вечір. Тепер не потрібно витрачати сили або час, щоб порадувати особливою кавою кожного члена сім’ї. Стабільна якість результату гарантована.