Солодкі подарунки на день народження

Солодкі ласощі на день народження - безпрограшний варіант подарунка, який в рівній мірі сподобається і чоловікам, і жінкам, і дітям. У цій статті розповідаємо, як безпомилково вибрати солодкий подарунок для конкретного іменинника, і ділимося ідеями оригінальних солодких презентів.

Щоб солодкий презент «вистрілив» - дійсно порадував і вразив - не намагайтеся обійтися плиткою, нехай і найдорожчою, з найближчого супермаркету. Підійдіть до вибору подарунка з усією відповідальністю, а тим часом на сайті магазину подарункових кондитерських виробів https://ngod.com.ua/uk ви зможете замовити чудові оригінальні набори цукерок до Великодня, Нового Року та інших свят. 

Отож, щодо вибору, на допомогу - кілька порад:

  • З'ясуйте смакові переваги ласуна. Якщо чоловік напевно оцінить лікерну або коньячну начинку, то дівчатам більше сподобається, скоріше, фруктово-ягідна начинка.
  • Визначтеся з бюджетом, але пам'ятайте - хороший, і вже тим більше авторський шоколад апріорі не може коштувати дешево. 
  • Подбайте про оригінальну упаковку. У ній навіть традиційний шоколад виглядає виграшно. 

Замість тисячі слів - шоколад

Вибираючі шоколад в подарунок на день народження покупці точно проігнорують думку скептиків, що такий презент - занадто банальний. Адже якщо підібрати ласощі з душею, незвично оформити і яскраво обіграти вручення подарунка, іменинник буде в захваті. Особливо - якщо він обожнює солодощі.

Авторський набір асорті - кращий вибір в тому випадку, якщо немає впевненості, які саме солодощі до душі імениннику. Плитки з темного або білого шоколаду, гіркого або молочного, цукерки зі всілякими начинками, прикрашені посипкою, написами, тематичними малюнками - варіантів сотні.

Та й упаковка може бути різною. Не подобається традиційна кругла або квадратна коробка? Вибирайте в вигляді серця. Можна покласти цукерки і шоколад в стильний ящичок з ручкою, шкатулку або плетений кошик, перев'язати стрічкою з персональним привітанням або затягнути прозорою фольгою.

Солодкий подарунок здатний привітати іменинника віддалено, якщо скласти з шоколаду привітання. Букви на цукерках вигукнуть «З Днем народження!», нагадають про ніжні почуття, побажають удачі, здоров'я та процвітання. 

Солодкий подарунок чоловікові

Не вірте тому чоловікові, який говорить, що не любить шоколад. Швидше за все, він просто не пробував справжній. Навряд чи він буде розчарований набором цукерок ручної роботи, особливо в якості доповнення до пляшки улюбленого коньяку. Або відмовиться продегустувати авторський гіркий шоколад з вишнею, цільним мигдалем, цукатами і горіхами.

Якщо чоловік не позбавлений почуття гумору, то він не буде розчарований шоколадною фігуркою. Запеклому автомобілісту сподобається шоколадне авто невідомої моделі, професійно пов'язаного з літаками (пілоту, інженеру-техніку, конструктору) - фігурка-літак. Футбольного фаната порадує набір з шоколадними бутсами, м'ячем і суддівським свистком. Любителя відпочити на природі з друзями - шоколадна фляжка.

Зайвий раз похвалити майстра на всі руки допоможе набір шоколадних інструментів - розвідний ключ, плоскозубци, стамеска, молоток і пила виглядають приголомшливо натурально. Для тих, хто відслужив в армії виберіть шоколадний танк або пістолет, а якщо хочете нагадати імениннику про його винятковість, урочисто вручите йому шоколадну статуетку «Оскара».

Солодощі жінці

Хоча віком жінки цікавитися не прийнято, враховувати його при виборі солодкого подарунка все-таки варто. Для юної іменинниці краще вибирати молочний або вершковий шоколад з фруктово-горіховими начинками, для жінки в літах можна придбати цукерки з ганашем і кремом або елітний шоколад. А ось набір асорті - готовий або зібраний з різних цукерок вами самостійно - солодкість, яка підійде для іменинниці будь-якого віку.

Подрузі або колезі, дочці або коханій дівчині на день народження можна подарувати фігурку з преміального шоколаду - світлого або темного - у вигляді:

  • квіткового букета;
  • туфельки (однієї або пари);
  • рорзкішної одиночної троянди;
  • серця, покритого бутонами троянд;
  • ведмежати;
  • косметички з шоколадною помадою, пудреницею і флакончиком духів.

В якості оригінальної упаковки підійде ажурна скринька або плетені бамбукова кошичок. Можна зібрати набір з цукерок з буквами, які складуться в напис «Коханій», «З Днем народження», «Для тебе», доповнити солодощі живими квітами, сувеніром, прикрасою.

Дитині

Дитячий день народження без солодощів - це нонсенс. Іменинник і його юні гості точно не звинуватять дорослих, що шоколаду на святі занадто багато. Щодо асортименту, то це може бути:

  • набори шоколадних яєць з сюрпризами, діназавриками або іншими звірятами всередині;
  • забавні фігурки на паличці;
  • машинки, літачки, танчики, пістолети;
  • цукерки з тематичними малюнками: смайликами, повітряними кульками, тортиками зі свічками.

Купуйте для дітей молочний шоколад. У ньому немає чистих какао-бобів, він краще засвоюється і не викликає таких припливів бадьорості, як гіркий. І прослідкуйте за кількістю з'їденого шоколаду, тому як переїдання ласощі здатне викликати у дітей примхливість, дратівливість, надмірне збудження - така поведінка затьмарить свято.