Ford Trucks представляє новинки 2021 року

Спираючись на більш ніж піввіковий досвід і динамічний розвиток в індустрії виробництва важких вантажних автомобілів, FordTrucks представляє в 2021 році два нових варіанти продукції, а також оновлені функції і технології, застосовувані для всього асортименту вантажних автомобілів, представленого в 44 країнах світу.

Сімейство сідельних тягачів F-MAX, яке поповнилося двома варіантами виконання F-MAX Blackline і F-MAX L з новими технічними характеристиками і функціями, тепер пропонує клієнтам Ford Trucks технології віддаленого доступу. Компанія впроваджує функції дистанційного керування за допомогою технології ConnecTruck, пропонуючи ще більше зручності і ефективності. А вигідно замовити грузовики Ford ви зможете в ТОВ «ТОРГОВО-СЕРВИСНАЯ КОМПАНИЯ».

«Будучи інноваційним брендом, який прислухається до думки своїх клієнтів, ми сконцентрували свої зусилля в області досліджень і розробок на наданні галузі технологій нового покоління. Ми вважаємо, що зможемо підвищити цінність для наших клієнтів, знизивши загальну вартість. Наша мета - за допомогою кожного розробленого продукту допомагати клієнтам ефективно управляти своїм бізнесом, отримуючи найбільший прибуток», - сказав Серхан Турфан, віце-президент Ford Trucks. «Ми пишаємося тим, що представляємо нові продукти і технології нашим клієнтам у всьому світі. Ми продовжимо пропонувати нашим клієнтам ще більшу ефективність, ще більш високу продуктивність і передові технології».

F-MAX Blackline - ексклюзивна версія сідельного тягача F-MAX, володаря міжнародних нагород, буде вироблена обмеженим тиражем. Кожна вантажівка буде відзначений унікальним номером c емблемою Blackline на дверях. Всього буде вироблено 250 вантажівок обмеженої серії, яка буде доступна в спеціальному сріблястому кольорі «moondust» з блакитними і чорними смугами, що підкреслюють стиль автомобіля, а також чорними світлодіодними фарами, чорними колісними дисками і чорними кожухами дзеркал.

F-MAX Blackline відрізняє висококласний інтер'єр кабіни з сидіннями чорного кольору з блакитними декоративними смугами і блакитною прострочкою, а також дизайнерським елементом на шкіряному рульовому колесі і просторими верхніми полками чорного кольору для зберігання речей. Передня панель F-MAX Blackline, а також ящики для зберігання в зоні спальних місць відрізняються характерними чорними деталями в дизайні.

Ford Trucks трансформує свої автомобілі в комплексний продукт, ефективно керований на основі дистанційно одержуваних даних з можливістю інтеграції в існуючі цифрові мережі, і оснащений технологіями нового покоління, які приносять вигоду клієнтам. Нові технології включають в себе такі функції, як круїз-контроль на основі GPS і мультимедійну систему, які полегшують роботу водіїв і менеджерів автопарку. Нові функції віддаленого управління також дозволяють користувачам додатка My Ford Trucks управляти своїми транспортними засобами, забезпечуючи водіям ще більший рівень комфорту.

Тим часом, функціонал інтернет-порталу ConnecTruckGlobal.com було розширено, що особливо значимо для флітових клієнтів. Тепер через портал менеджери автопарку можуть відстежувати на персональному комп'ютері або планшеті стан транспортних засобів, а також мати під рукою спеціальні функції на додаток до мобільного додатку. З їх допомогою у водіїв і менеджерів автопарку з'явився доступ до історії експлуатації транспортних засобів і їх маршрутів.

Ford Trucks прагне перевершити очікування своїх клієнтів і представляє F-MAX L, що відрізняється подовженою колісною базою і дальністю поїздки до 5000 кілометрів після повної заправки паливом. 1350-літровий паливний бак F-MAX L на 300 літрів більше стандартного бака F-MAX, що в поєднанні зі збільшеною до 3750 мм базою вантажівки надає значні транспортні переваги. Клієнти також можуть вибрати версію з 1050-літровим баком, але з подовженою базою.

Оскільки витрата палива і загальна вартість є найбільш важливими критеріями вибору в сегменті важких комерційних автомобілів, Ford Trucks впровадив режим Eco +, що дозволяє водіям підвищити паливну економічність до 5%. Починаючи з 2021 року режим Eco + буде стандартною функцією у всіх версіях F-MAX.

При активованому режимі Eco + система робить дії, щоб автоматично знизити витрату палива. Функція MaxCruise встановлює найбільш ефективну швидкість автомобіля на основі дорожніх умов і топографії, ідентифікованих за допомогою даних GPS. EcoRoll також активується, забезпечуючи оптимальне прискорення при спуску так, щоб вантажівка долав максимальна відстань з мінімальною витратою палива.