Відновлення нігтів після гель-лаку

Відновлення нігтів після гель-лаку

На даний момент вже не залишилося майстрів, що спеціалізуються на звичайному лаку. Гель-лак цілком і повністю замінив його, так як гарантує шикарний зовнішній вигляд, довговічність в носінні, можливості для унікального дизайну. Так, краса вимагає жертв, тому кожна модниця задається питанням з приводу відновлення нігтів після подібного покриття.

Пошкоджень не уникнути: чому псується нігтьова пластина?

Крім майстрів, хочуть купити гель лак недорого в надії заощадити і зробити хороший манікюр в дома. Нічого дивного, адже всі необхідні матеріали та обладнання є у вільному доступі. А ось широкий асортимент, допомога у виборі, детальний опис і фото запропонує інтернет-магазин Limonad.

Дуже багато залежить від навичок майстра і його досвіду в роботі. Порушення техніки і правил властиво новачкам, які часом і не знають, як краще наносити те чи інше гель-лакове покриття або ж як ефективно зняти його.

Відновлення нігтя потрібне і в разі занадто довгого носіння такого манікюру:

  • нігтьова пластина стає тоншою;
  • проявляється ламкість, ніготь розшаровується;
  • спостерігають мікротравми.

Це не тільки непривабливий зовнішній вигляд, але і хворобливі відчуття. У запущених ситуаціях утворюється грибок і навіть онихолізис.

Нехай в складі професійних гель-лаків і переважають натуральні речовини, без хімічного впливу не обходиться. У будь-якому випадку використовується ацетон. Будь-яку проблему можна вирішити, знаючи ефективні способи впливу. Будьте впевнені, привабливість і доглянутість повернеться вашим ручкам.

Відновлення нігтів після покриття в домашніх умовах

Кращим рішенням стане допомога косметолога, який дасть список рекомендацій, щодо відновлення структури нігтя і шкіри. А чи варто звертатися, якщо пошкодження не такі вже й значні? Належний догляд можна забезпечити і вдома.

  1. Використання масел з вмістом вітамінів Е і С. Вони живлять ніготь і запобігають розшаруванню. Зверніть увагу на засоби з оливковим або ж кокосовим маслом, екстрактом трав.
  2. Парафінові процедури доступні кожному і на SPA-салоні можна заощадити. Відбувається запечатування торців нігтів, а шкіра рук відновлюється за рахунок маски.
  3. Зверніть увагу на лаки для догляду: Limoni, OPI, Zinger - ці виробники порадують ефектом і широким асортиментом кольорової палітри.

В інтернет-магазині Limonad можна знайти всі необхідні вам відновлюючі засоби. Кожен покупець знайде необхідну інформацію про проблему і способи її вирішення: як відновити нігті після гель-лаку, які матеріали краще та інше.