Як купити репродукцію картини відомого художника категорично не за всі гроші світу?

Картини в інтер'єрі дозволяють перетворити його, надати йому індивідуальність, створити затишок. Як і багато століть назад шедеври світових художників користуються величезною популярністю, і як і тоді стоять вони дуже не маленькі грошей, суми іноді досягають шестизначних символів, а це далеко не кожному по кишені.

Як же бути, коли хочеться прикрасити свій будинок картиною улюбленого художника? Вихід один — репродукція. За невеликі гроші якісно зроблена копія не залишить байдужим нікого.

Репродукції знаменитих картин

Деякі репродукції картин великих художників користуються особливою популярністю. Завдяки своєму стилю, яскравим фарбам, емоційному наповненню і універсальністю сюжету такі картини є ідеальним декором будь-якого інтер'єру. Що ж це за картини? Впевнені, кожен з вас зустрічав хоча б одну.

Леонардо да Вінчі «Мона Ліза»

Картина і художник, які не потребують окремого представлення. Один з найпопулярніших класичних творів отримала свій статус відносно недавно. Хоч сам художник вважався «великим» ще за життя, його картина свою популярність знайшла тільки на початку ХХ століття, після інциденту з її зникненням з Лувру. У 1911 році портрет вкрали з Лувру і знайти його змогли тільки через два роки.

За своєю стилістикою картина досить похмура, але все ж добре впишеться в інтер'єр в стилі лофт або індастріал. Впевнено можемо заявити, що дана репродукція нікого не залишить байдужим, адже «таємниця усмішки Джоконди» підкорить кожного.

Вінсент Ван Гог «Зоряна ніч»

Мабуть найпопулярніший шедевр ірландського художника, хоча сам він її вважав повним провалом. Не мав визнання за життя Ван Гог зараз має колосальний успіх серед інших художників постімпресіоністів. Репродукцій навіть цієї картини налічується кілька тисяч, а то і більше.

Незвичайна в своєму виконанні картина стане відмінним декором як в спальні так і в робочому кабінеті. Спокійні, заспокійливі тони в полотні змушують погляд відпочивати і вивчати кожен завиток цього шедевра.

Клод Моне «Водяні лілії»

Великий художник і один з батьків засновників імпресіонізму, людина дав цього жанру свою назву - це все Клод Моне. Серія робіт «Водяні лілії» одна з найбільш вражаючиїх за кількістю полотен. Художник працював над цією серією цілих 30 років, багато полотен вважаються шедеврами імпресіонізму!

Особливість живопису майстра: використання яскравих фарб і майже ідеальне поєднання відтінків. Якщо у вашому арсеналі є репродукція Моне то створення інтер'єру кімнати стане набагато легше і приємніше. Під його роботи дуже просто вибирати супутній декор, досить виділити 2-3 базові кольори. Найчастіше полотна виступають яскравим акцентом в світлому і сонячному інтер'єрі.

Де вибрати картину для інтер'єру?

Купити картину улюбленого художника за доступною ціною ви можете в інтернет галереї Print4you. Якісне виконання робіт і індивідуальний підхід до клієнта, картини проходять доопрацювання, після якої її практично неможливо відрізнити від рукописної. Якщо ще не визначилися з сюжетом або зображенням переходьте в каталог Print4You.com.ua де величезний вибір зображень картин на будь-який смак, там ви зможете ознайомитися з кожним а також переглянути ціни на репродукції картин.