Суші сет в Чернівцях — огляд ресторанів і суші-барів

У місті Чернівці останні кілька років японська кухня користується великою популярністю. Саме через це постійно відчиняються нові заклади, де можна замовити смачні роли.

Дуже затребуваними є Суші Мастер в Чернівцях. Це відомий онлайн-ресторан, який встиг заробити позитивну репутацію та зібрати велику потенційну аудиторію. Також з цього огляду ви дізнаєтеся ще про кілька закладів, де можна замовити смачні сети прямо з доставкою додому чи на роботу.

«Суші Мастер»

У цьому онлайн-ресторані можна замовити не тільки японські, а ще й паназіатські страви. Вибір дійсно дуже великий. Слід зазначити, що в меню є не тільки традиційні роли, вок, рамен, а ще й оригінальні. Так кожен клієнт має змогу обрати те, що більше йому подобається.

Плюси «Суші Мастер»:

  • постійні акції;
  • є безкоштовна доставка;
  • висока якість;
  • професійне приготування.

Дуже часто в цьому онлайн-ресторані замовляють суші сети. На них встановлено доволі доступний цінник, також постійно діють знижки. Всі деталі можна дізнатися на офіційному сайті. Вибір наборів дійсно дуже великий, тому є варіанти навіть для веганів та вегетаріанців.  

«Орігамі»

Це доволі відомий ресторан, який працює у Чернівцях вже кілька років. Він спеціалізується не тільки на японській, паназіатській кухні, а ще й на італійській, американській. Клієнти отримують широкий асортимент та доволі доступні ціни, коли звертаються саме до «Орігамі». Ви можете поїсти прямо у закладі, або зробити замовлення додому, в офіс. У відгуках люди пишуть про те, що місце дійсно комфортне, приємне та атмосферне. Кур’єр в середньому привозить готові суші десь за півтори години. Ви можете зробити замовлення ще зранку та вказати, коли саме краще, щоб їжа була вже за адресою. Ресторан зробить все для того, щоб клієнт був задоволений.

«Суші Wok»

Це ще одна доволі популярна мережа, яка працює не тільки в Чернівцях, а й в інших містах України. Тут ви можете знайти виключно традиційні японські страви. Вони дуже смачні, приготовані за всіма стандартами, тому вам точно сподобаються. Ця мережа пропонує безконтактну доставку містом або самовивіз. Частіше клієнти обирають другий варіант, оскільки це швидко, зручно, так як ресторан працює в усіх популярних районах міста. Кур’єр може доставляти готові роли до двох годин, проте слід зазначити, що він використовує для цього спеціальне обладнання.

Maysternya Sushi

Якщо ви полюбляєте їсти преміальні роли, то цей ресторан створений саме для вас. Тут готують виключно авторські японські страви, орієнтуючись на традиційні варіанти, які відомі всім. Тут ви точно не знайдете класичні роли «Філадельфія», проте їх модернізована пропозиція прописана в меню. Слід зазначити, що порції маленькі й найнижча ціна на них – це 350 гривень. Якщо ви бажаєте чогось вишуканого, то такий варіант точно можна розглянути. Кожного вівторка з 14 до 15 заклад влаштовує щасливі години та пропонує роли зі знижкою у розмірі 30%. Це можливість трохи заощадити.