Які іграшки популярні серед сучасних дітей

У кожного покоління дітей є свої улюблені іграшки, котрі не завжди зрозумілі для батьків. Щоб бути зі своїм сином чи дочкою на одній хвилі, варто все ж розібратися, які існують сучасні тенденції, чим та чому захоплюються малюки та підлітки. Відразу скажемо, що при всій популярності цифрових гаджетів сучасні діти все ще граються реальними забавками.
Існує безліч інших іграшок, які допомагають дорослим відволіктися, а дітям – внести різноманіття в буденні ігри

Бейблейди для змагань 

Декілька років тому цими дзиґами захоплювались всі діти, сьогодні популярність дещо зменшилася, проте все одно бейблейди залишаються дуже цікавою іграшкою. Головна особливість — необхідність мати партнера в грі, а якщо точніше, то суперника. На арену, котра може бути різного розміру, форми, випускаються бейблейди, між ними відбуваються зіткнення.

Всі такі дзиґи розділені на 4 групи за їх основною здібністю, а саме:

  • атака. Поводять себе дуже активно, нападають на суперників, можуть бути агресивними, непередбачуваними;
  • захист. Головне завдання – захиститися, щоб витримувати навіть достатньо сильні атаки;
  • витривалість. Дуже добре збалансований бейблейд має все необхідне для того, щоб тривалий час утримуватися на арені та не вибути зі змагання;
  • баланс. Мабуть, найбажаніший варіант виконання – той, котрий поєднує в собі всі вказані вище властивості.

Залежно від того, як дитина бажає вести свою гру, зможете придбати той чи інший варіант дзиґи в інтернет-магазині Лева

Антистреси на будь-який смак

Якщо раніше антистреси були більшою мірою популярні серед дорослих, сьогодні безліч дітей оцінили такі веселі іграшки, причому їх з’явилося достатньо багато. Серед тих, котрим надає перевагу більшість дітей:

  • поп-іт. По іншому її називають «вічною пупиркою». Це виріб із силікону, який можна «лопати», тобто вигинати на півсфери. З іншого боку вони знову з’являються. Існує не лише такий варіант використання, вже розроблено безліч інших;
  • сімпл-дімпл. Це варіація попередньої іграшки, котра має дещо менше елементів – до 5-6, вони заховані в пластиковий корпус. Зазвичай має застібку-карабін для того, щоб виріб можна було почепити на ключі;
  • спінер. Ця пальчикова вертушка нерідко має вигляд анімованих картинок, наприклад, персонажів із відомих мультфільмів, котрі «біжать» по колу. Можна влаштовувати навіть змагання з друзями.

Існує безліч інших іграшок, які допомагають дорослим відволіктися, а дітям – внести різноманіття в буденні ігри.

Цікаві для будь-якого покоління

Є сучасні іграшки, котрі ми розглянули вище, а є й ті, які залишаються популярними, незважаючи ні на що. Діти з задоволенням втілюють свою творчу уяву в різноманітних наборах. Дуже цікаві комплекти з 3D-ручками. За допомогою їх можна створити практично все що завгодно, головне – опанувати пристрій. Чудово підходять такі вироби для дітей шкільного віку. Дівчатка та хлопчики з захопленням збирають не лише звичайні мозаїки, але й алмазні.

Не втрачають актуальності конструктори та м’які іграшки, причому перших з’явилось величезне різноманіття. Вдасться підібрати дерев’яні, електронні, магнітні. Варто звернути увагу й на класичні, котрі мають невелику кількість деталей, тому навіть маленька дитина впорається з їхнім складанням.

М’які іграшки теж не втрачають актуальності. Діти з задоволенням граються з героями своїх улюблених мультиків, причому збирають цілі колекції, що допомагає відтворювати ті чи інші сцени, сюжети. Серед м’яких іграшок знайдуться трансформери, котрі можуть легко вивертатися, міняти «настрій». Такі вироби надзвичайно яскраві, приваблюють дітей різного віку. 

Серед популярних м’яких забавок – хом’як-говорун, котрий буде повторювати за вашою дитиною її фрази.