Які букети варто дарувати вчителю?

Вчительку початкових класів часто вважають другою мамою. Вона вкладає у дітей не тільки знання, але й душу. Для привітання вчителів використовують сувеніри, а також букети. 

Як обрати квіти для вчителя або викладача? 

Швидка доставка квітів в Одесі рекомендує дотримуватися кількох правил, під час вибору композиції. Існує етикет вибору букетів для різних подій. 

Вимоги до букетів для вчителів: 

  • Не варто дарувати занадто яскравих композицій. Букет повинен бути виконаний у стриманому, діловому стилі. Допускається мінімальна кількість декору: сухоцвітів, зелені і гілочок.  
  • При виборі бутонів необхідно враховувати вік вчителя. Якщо це молода жінка, дозволено подарувати мікс рослин. Це може бути суміш різнокольорових бутонів в коробці. Дозволено доповнювати композицію пластиковими написами зі словами поздоровлення. 
  • Не варто дарувати букети червоного кольору. Вважається, що червоний - це колір пристрасті, любові. Тому вчитель може не оцінити такого презенту. Варто віддавати перевагу білим, жовтим і рожевим бутонам.  

Вчителям дозволяється дарувати хризантеми, троянди, гербери, айстри. Якщо вчитель - чоловік, варто віддавати перевагу гладіолусам і герберам темного кольору. Варто уникати використання декору, яскравої упаковки. Дозволено загорнути квіти в крафтовий папір. Не потрібно купувати квіти в яскравій обгортці, золотистій сітці, або в папері з написами. Для вчителя такий букет не підходить. 

Переваги замовлення квітів з доставкою 

Вибір букету для вчителя викликає масу складнощів. В такому випадку ідеальним варіантом стане сервіс доставки квітів, який привезе композицію прямо під двері школи, або додому до учня. Це дуже зручно, має ряд переваг. 

Переваги доставки квітів:  

  • Економія часу. Немає необхідності витрачати дорогоцінні години на вибір букету і поїздки по місту.  
  • Широкий асортимент квіткових композицій і можливість придбання солодощів, кульок і фруктових кошиків.  
  • Професіональні флористи, які можуть виготовити будь-які композиції. 
  • Для виготовлення букетів використовують виключно свіжі бутони, які правильно зберігаються в холодильних установках. Цього неможливо домогтися в звичайних квіткових магазинах, через економію місця.  

У квіткових крамницях, які працюють оффлайн, вся вітрина знаходиться перед очима покупця, при кімнатній температурі. Це невдалі умови для збереження свіжості композиції. Зберігати бутони необхідно в холодильниках, при температурі +8+10 градусів. Саме такі умови зберігання підтримують на квіткових складах, в яких створюють букети для інтернет-магазину.