Важкий дим додасть магії, розкоші і неповторності вашому святу

Ефект танцю в хмарах або, по-іншому, "важкий" дим. Найчастіше цей спецефект використовується на весільних урочистостях під час першого танцю молодят.
важкий дим

Також важкий дим широко застосовується на концертах артистів, як правило, під час виконання ліричних композицій. Зустрічається використання важкого диму в кіно, музичних кліпах, на презентаціях товарів і послуг, на дитячих заходах і т.д. Словом, застосовується важкий дим в досить вузькій сфері, але без нього часом ніяк не обійтися, а на сайті https://firespirit.kiev.ua/tyazhelyj-dym/ ви зможете замовити цей чудовий спецефект на весілля та інші святкові міроприємства у Києві. 

Що таке важкий дим і особливості його використання

Не будемо лізти в нетрі хімії і скажемо просто: важкий дим отримується в результаті реакції сухого льоду (діоксид вуглецю) і води. Якщо шматок сухого льоду кинути в воду, то можна буде спостерігати ефект, візуально схожий на кипіння води, викликаний переходом з твердого стану льоду в газоподібний. Це і є утворенням важкого диму. Для того, що б реакція проходила більш інтенсивно потрібно що б вода була гарячою. Ось і весь секрет.

Варто відзначити, що важкий дим нетоксичний, не проводить електрику. Він не піднімається від підлоги на рівень вище 60 см. І після припинення реакції просто зникає. Сухий лід для його утворення легко купити практично в будь-якому регіоні і нескладно транспортувати.

Є свої нюанси в роботі з сухим льодом на заходах.

  • По-перше, у нього дуже низька температура (мінус 78,5˚ С). Тому, працювати з сухим льодом потрібно в щільних рукавичках. В іншому випадку, Ви ризикуєте отримати обмороження шкіри.
  • По-друге, дим одержуваний в результаті реакції (важкий дим) це сильно концентрований вуглекислий газ. Здавалося б, що такого? Вуглекислий газ навколо нас завжди. Певна його частка є в повітрі і нічого страшного. Але, дихати виключно вуглекислим газом зовсім не весело і може призвести до втрати свідомості, тому домашніх тварин і маленьких дітей ми рекомендуємо тримати на руках під час запуску важкого диму. Приміщення після роботи бажано провітрити (що б підвищити кількість кисню в повітрі).
  • По-третє, коли реакція сухого льоду і води проходить дуже інтенсивно, дим підхоплює з собою частинки води, які разом з ним стеляться по підлозі. В результаті, дуже часто підлогу в приміщенні де працювали з важким димом виходить вологим. Якщо випускати дим з генератора плавно, то цього можна уникнути.

Тепер, коли теоретична частина створення спецефекта вам зрозуміла напрошується питання: а де повинен відбуватися цей хімічний процес? Невже Ви можете взяти будь-яку ємність, налити туди теплої води, кинути сухий лід і отримати важкий дим? Так все вірно. У домашніх умовах ви можете провести такий експеримент і порадувати своїх близьких. Але, в роботі на заходах серйозніше вам потрібно відповідне обладнання. Таким обладнанням і є генератор важкого диму.

Генератор важкого диму дозволяє надавати послуги танцю в хмарах на заходах на професійному рівні. Відповідно, підвищується рівень послуги та її вартість. За допомогою генератора важкого диму Ви зможете прогріти воду до потрібної температури і підтримувати її протягом всього заходу. Також, ви зможете регулювати швидкість самої реакції, що дозволить Вам заповнити зал димом з потрібною інтенсивністю і в потрібному напрямку. Час роботи генератора низького диму не обмежена і залежить виключно від кількості сухого льоду в наявності.