Чому варто вибирати пам'ятники з граніту

Пам'ять - це те, що залишається нам після відходу у вічність близької людини. Увічнити пам'ять того, кого ми любили і шанували, можна встановленням гідного пам'ятника на його могилі. Установка надгробка - один з найважливіших символів прощання, що візуально підтверджує любов і повагу до покійного.

Якісні пам'ятники з граніту завжди будуть нагадувати про тих, хто нас покинув у цьому житті наступним поколінням, оскільки цей природний матеріал служить практично вічно.

Досягати високої якості пам'ятників стає можливим завдяки професійному підходу до виконуваної роботи. І якщо ви бажаєте замовити памятник в Мукачево, звертайтесь до досвідчених креативних майстрів гранітної майстерні Veron.

Виготовлення здійснюється на власному виробництві, яке відмінно оснащено сучасним обладнанням, а до роботи залучаються тільки кваліфіковані фахівці з тривалим досвідом роботи. Не менш важлива умова для отримання міцної і довговічної конструкції виступає використання майстернею Veron сировини найвищої якості. Чітко дотримуючись усіх вимог при виготовленні, клієнтам надається гарантія якості.

Плюси гранітних пам'ятників

Граніт - кращий матеріал для виготовлення пам'ятників в умовах вітчизняного клімату. Він ніколи не змінить свій зовнішній вигляд через перепад температури, дощі, морозу і бурани. Основні його переваги:

  • Стійкість до умов зовнішнього середовища. Граніт не вицвітає, не покривається тріщинами і плямами.
  • Оптимальне співвідношення ціни і якості. Виготовлення типового пам'ятника обійдеться замовнику дешевше, ніж з індивідуального мармурового з художнім оформленням.
  • На граніті можна вигравіювати будь-який напис, зображення і додаткові елементи.
  • Гранітні пам'ятники не вимагають ретельного догляду для підтримки його експлуатаційних властивостей, він служить досить довго, без додаткових фінансових вливань.
  • Міцність граніту вивірена віками - він стоїть століттями, практично не змінюючись.
  • Матеріал екологічний і не приносить шкоди здоров'ю оточуючим людям.
  • Гранітні пам'ятники мають значну палітру різних відтінків: від сірого, чорного до червонувато-рожевого - що дозволяє підібрати замовлення навіть для самого вимогливого клієнта.

Застереження щодо гранітних пам'ятників

У будь-якого матеріалу є свої переваги і недоліки. У граніту основний недолік - це його вага: кубометр граніту важить до 3 тонн. Тому для установки такого пам'ятника використовується сила кількох людей.

Ще один мінус - це його крихкість. Незважаючи на те, що матеріал міцний і щільний, він легко сколюється при транспортуванні і монтажі. Тому в цих випадках слід дотримуватися максимальної акуратність.

І все ж, за рахунок великого числа плюсів, граніт був і залишається самим затребуваним матеріалом для виготовлення різних надгробків покійного, які будуть нагадувати його близьким людям про те, яким він був, протягом багатьох десятиліть.