6 переваг зовнішньої реклами

Вкладаючись в рекламу, власник будь-якого бізнесу інвестує в розвиток своєї компанії. Маркетологи зі стажем знають, що клієнта не так просто зацікавити. Є безліч інструментів, захоплюючих увагу потенційного споживача, але одним з найбільш дієвих і перевірених є саме зовнішня реклама. Особливо якщо мова йде про комплексний підхід.

Наприклад, якщо ви замовили вуличну вивіску, лайтбокс і білборд, то потрібно також відразу публікувати матеріали на популярних інтернет-ресурсах. Робіть розсилку, знімайте відеоролик для телебачення, запускайте рекламу на радіо.

Якщо ж ваша організація тільки починає розвиватися і грошові кошти обмежені, установки зовнішніх конструкцій може бути досить для того, щоб про бізнес дізналося багато людей. На сайті https://rapira.in.ua/ компанії “Рапіра” ви зможете замовити привабливі оригінальні білборди, баннери, штендери, вивіски з підсвіткою і без, рекламу на транспорті, які гарантовано стануть ефективним інструментом розвитку вашого бізнесу.  

У чому переваги і причини популярності зовнішньої реклами

Ключовою перевагою зовнішньої реклами є доступна цінова політика. Вартість проектування і виготовлення зовнішніх вивісок цілком лояльна, в порівнянні зі зйомкою тих же відеороликів для трансляції по ТБ. За випуск кожного наступного відео належить доплачувати. Встановивши один раз зовнішню вивіску, ви будете рекламувати свій продукт або послугу цілодобово.

Крім того, цей інструмент характеризується регулярністю впливу. Вивіски, щити та інші види конструкцій працюють довго, поки не закінчується термін оренди місця. Люди, як правило, ходять і їздять на роботу одним і тим же шляхом. Пасажири, щодня пересуваються на громадському транспорті або в автомобілях, будуть бачити одну і ту ж пропозицію.

Потенційний клієнт швидко запам'ятає назву компанії чи бренду. І навіть якщо він якийсь час не користується послугами організації, забути її логотип навряд чи вийде.

Особливості вуличних вивісок та інших типів зовнішньої реклами

  • Великий вибір видів. При необхідності можна відразу замовити кілька різних варіантів зовнішньої реклами. Крім традиційних вивісок, агентства пропонують розміщення білбордів та щитів, об'ємних і світяться букв, дахових конструкцій, покажчиків і т. Д. При їх одночасному використанні потенційні клієнти будуть краще запам'ятовувати назву вашої фірми. Поступово вони почнуть переходити з пасивних спостерігачів в категорію активних покупців.
  • Цільова аудиторія. Встановлення щитів, вивісок і білбордів може здійснюватися там, де є ймовірність домогтися максимального ефекту. При правильному підході до вибору місця ви показуєте її потрібним адресатам. Наприклад, якщо ваша послуга призначається для співробітників певної компанії, є можливість розмістити щит по шляху їх слідування на роботу. Аналогічним чином продукція для учнів рекламується поруч з навчальними закладами.
  • Доступність. У цільової аудиторії немає необхідності виконувати будь-які дії для того, щоб побачити вашу пропозицію. Користувач може просто їхати в транспорті, стояти на вулиці або гуляти. З'явившись перед очима певної людини, реклама запропонує їй те, що як раз потрібно в цей момент. Інші маркетингові інструменти не діють так ефективно.
  • Відмінне сприйняття. Одна з особливостей зовнішньої реклами - люди до неї ставляться досить лояльно. Якісні рекламні конструкції ненав'язливі, тому не дратують аудиторію. Більш того, іноді вона використовується як міська прикраса, оснащується підсвічуванням або може бути виконана у вигляді покажчика. Якщо це корисний елемент, який, наприклад, допомагає зорієнтуватися, він залишить тільки позитивні враження.
  • Якість подачі інформації. Завдяки розвитку технологій можна взяти кращі матеріали і інструменти для залучення уваги користувача. Наприклад, ті ж світлодіодні системи або електронні конструкції при правильному підході зроблять вашу рекламу унікальною і такою, що запам'ятовується.
  • Можливість географічного таргетування. Вивіски дозволяють підбирати потенційних клієнтів, найбільш зацікавлених в даній послузі або товарі. Установка рекламних конструкцій проводиться там, де є попит на продукцію. Такі інструменти ніколи не дадуть настільки ефективного результату.