Керамічний обігрівач як ефективний варіант опалення

Додаткові обігрівальні прилади, які відмінно підходять для створення максимально комфортних умов активно використовуються, як вдома, так і в офісах. В даний час такі прилади, завдяки появі нових матеріалів і технологій, стали більш технічно досконалими.

Яскравим тому прикладом можуть служити металокерамічні обогреватели Uden-S українського виробництва. Примітно, що за допомогою даних обігрівачів можна організувати повноцінне опалення міської квартири, заміського котеджу і робочого офісу. Ефективні і дуже тонкі металокерамічні обігрівачі чудово «впишуться» в домашній і офісний інтер'єр, оформлений в будь-якому дизайнерському стилі.

Чим керамічні обігрівачівідрізняються від традиційних

Керамічні обігрівачі теж працюють від електромережі. Але споживають набагато менше енергії, ніж звичні калорифери, радіатори і конвектори. Для порівняння: щоб нагріти невелику кімнату, масляного обігрівача потрібно 1500 Вт, керамічному - максимум 700 Вт.

Крім того, кілька обігрівачів можуть служити в якості основної системи опалення. Її монтаж займає менше одного дня, без трудомістких робіт з прокладання труб і підключення до електричного котла. Плата за тепло при цьому скорочується дуже відчутно: користувачі економлять до 60%.

Принцип роботи

В основі збірної конструкції - нагрівальний елемент, захований між керамічними плитами (теплонакопичувачі), зовні захищеними металевим корпусом.

Металокерамічні електропанелі для обігріву UDEN випромінюють інфрачервоні хвилі, які зігрівають поверхні і предмети, а вони зігрівають повітря. Фактично - це домашнє «сонце».

Висока продуктивність пояснюється рівномірним теплообміном: в кімнаті стає тепліше вже через 5 хвилин після включення, а комфортна температура досягається через 20 хвилин. Виключений керамічний обігрівач остигає 1,5 години, продовжуючи віддавати тепло. Якщо така автономна система встановлена ​​у всьому будинку, загальний час її роботи, необхідне для ефективного опалення, становить в середньому 5-7 годин на добу.

Про переваги використання металокерамічних обігрівачів

Вирішити непросте завдання, пов'язану зі створенням системи опалення сьогодні можна самими різними способами, використовуючи для цього саме різне паливо. Але, судячи з усього, використання в процесі монтажу даної інженерної комунікації металокерамічних обігрівачів на даний момент часу є одним з найбільш оптимальних рішень, оскільки з їх допомогою можна максимально ефективно і з мінімальними фінансовими витратами обігрівати приміщення будь-якої площі і призначення.

До основних переваг належать такі якості теплоносіїв:

  • Відсутність у виробів з кераміки здатності до окислення значно продовжує експлуатаційний термін керамічних обігрівачів.
  • Пристрій не сушить кисень і не спалює його.
  • Фільтри не потрібно міняти, достатньо промити їх.
  • Відрізняються привабливим дизайном.
  • Різновиди установки дозволяють вибрати варіант приладу для будь-якого приміщення.
  • Здатні швидко обігріти приміщення.
  • Повна безпечка: елемент нагріву захищено сітками і екранами. При перевертанні відбувається автоматичне відключення.
  • Віддають тепло, навіть будучи вимкненими.
  • Не перегріваються.