6 найбільш модних трендів в випічці тортів

У швидко мінливому світі кондитерських декораторів дуже важливо постійно бути напоготові і робити щось нове і цікаве. Бути винахідливим, постійно пробувати нові оригінальні прийоми і стилі і не відставати від кондитерського світу, що стрімко розвивається.

Так що - ж в кондитерським світі зараз привертає людей, чого хочуть клієнти? Безперечно кожному сподобаються чудові торти, які можна замовити по посиланню azza tort, а ми розглянемо основні кондитерські тенденції.  

Сільський лісової стиль

Спроба відобразити природні мотиви в оформленні тортів стає доволі модною тенденцією. Коли потрібно взяти красу природи і відобразити її в приголомшливому кондитерському виробі, відкривається нескінченний простір для творчості. Як показує практика, це той тренд, в який завжди можна внести щось нове.

Металеві орнаменти

Будь-яке свято має на увазі щось яскраве і блискуче. Не дивно, що ми все частіше бачимо металеві прикраси на тортах. Навіть якщо металізований орнамент використовується в якості невеликого акценту, він змушує замовників думати, що цей торт особливий, зроблений спеціально для них.

Такий торт ручної роботи - немов предмет розкоші, який люди купляють, щоб відсвяткувати свій особливий день. Золото, срібло, бронза або якісь блискітки, металеві прикраси надають торту яскравість і блиск, як ніщо інше. Вони роблять торт більш дорогим на вигляд.

Каліграфія

Люди, що творчо підходять до випічки тортів спостерігають зараз зростаючу тенденцію вивести свої досвід і знання за межі кондитерської індустрії і перейти до занять на аматорському рівні іншими видами мистецтва. Привнесення цих класичних різноманітних технік назад на кухню і використання їх в тортах додає їм нові грані, унікальність і індивідуальність.

Чому б не ознайомитися з уроками з малювання або виготовленням виробів на Craftsy і не уявити, як ви змогли б реалізувати подібне у вигляді солодкого витвору мистецтва? Новим трендом є каліграфія, вона внесе якусь родзинку в торти.

Квіткові мотиви

Людям подобається цей стиль з розсипом великих яскравих кольорів! У вас хіба не піднімається настрій, коли дивитеся ви на них? Ці пишні квіти з яскравим і реалістичним забарвленням змушують думати, що зі світом все в порядку і хороша погода за вікном ніколи не закінчиться. Велика, гармонійна композиція з найрізноманітніших квітів - це те, що треба!

Вінтаж, мережива і елегантність

М'які відтінки, мереживо, перламутр, оборки і інші чарівні речі, від простого і елегантного до фонтануючого карколомного вінтажу. Цей тренд вже багато років з нами, і, схоже, він не збирається нікуди йти. Приглушені тони надають романтичний настрій і часто користуються успіхом у молодят.