Чоловічі джинси 2021: модні тенденції, і кольори

Чоловічі джинси - одяг, що давно побив всі можливі рекорди популярності. Різні моделі ставали символами поколінь, субкультур, музичних напрямків. А які вони зараз? Модні чоловічі джинси 2021, новинки моделей і тренди - в нашій статті.

Модні тенденції 2021 року в чоловічих джинсах

У поточному сезоні стилісти і дизайнери обрали основними принципами чоловічої моди комфорт і простоту. І якщо ви бажаєте купити джинси оптом в Одесі, скористайтесь вигідними пропозиціями від магазину Dress Island, представлені тут чудові колекції ідеальним чином поєднали в собі комфорт, надійність, вишукану естетику і доступні ціни.

Надмірно вузькі моделі втратили актуальність, поступившись місцем помірно вільному крою. Хіт прийдешньої осені - оновлена ​​варіація класики, що злегка втратила обсяг в нижній частині і області стегон.

Експерименти з довжиною теж повільно відходять в минуле. Укорочені або нарочито довгі (з розрахунком на підкоміри) штанини можна побачити все рідше, в більшості осінніх луків нижній шов джинсів на 1-2 см прикриває верх взуття.

Нові тенденції здаються нудними? Саме час посперечатися з системою і купити широкі, навіть мішкуваті штани з деніму з декоративними кишенями - тренд, навіяний ностальгією за нульовими. Але на відміну від прототипу, сучасна модель має середню посадку і не сповзає на стегна.

Ну а найсміливіші і стильні виберуть рвані джинси в стилі грандж, не забувши прикрити найбільші діри модними латками з мішковини: нововведення доведеться дуже до речі в прохолодну погоду.

Які кольори в пріоритеті?

Різноманітність колірної гами повністю компенсувало деяку обмеженість модельного ряду в цьому сезоні: чоловікам пропонувалося створювати повсякденні ансамблі з бірюзовими, цегляно-червоними, коричневими і навіть жовтими брюками. Але сильна стать, втомившись від вигадливих образів, вважає за краще спокійні забарвлення.

Сині

З огляду на повернення класичних моделей, очікувано зросла популярність типовий «джинсових» відтінків - синіх. Актуальна практично вся палітра від ніжно-блакитного до насиченого індиго. У пріоритеті: темно-синій, небесний, ультрамарин - ця колірна трійка дозволяє створити типово офісні комбінації, зберігаючи невимушеність і розслабленість образу. Вдалий варіант: прямі сині джинси, блакитна сорочка, горіховий піджак, коричневі шкіряні туфлі.

Тілесні

Бежеві відтінки джинсів несподівано увійшли в ТОП самих затребуваних в 2021 році. Восени на тлі оранжево-коричневих природних тонів вони виглядають особливо органічно. Поєднання в стилі casual: чорна куртка-сорочка, теракотовий пуловер, тілесні чінос, цементно-сірі кросівки на товстій підошві.

На замітку! Якщо потрібно виглядати строго і по-діловому, але не манірно, краще рішення - поєднати бежеві джинси з піджаком темного синього кольору: це поєднання недарма часто мелькає на сторінках модних видань.

Білі

Непрактичний, мазкий, холодний, але який же елегантний - білий колір! Білосніжні джинси - однозначно варіант не на кожен день, і носити їх потрібно дуже акуратно. Саме те для романтичного побачення влітку: жінкам подобаються кавалери з тонким почуттям стилю. З чим поєднувати? Звичайно, з класикою: темною сорочкою або футболкою поло, тонким пуловером, Оксфорд. Не забуваємо про квіти - і образ підкорювача дівочих сердець завершений.

Хакі

Оливкові і сіро-зелені відтінки запозичені світом високої моди у військового камуфляжу. Вони перетворюють діловий стиль в неформальний, надаючи оригінальність самому простому способу. Джинси кольору хакі дуже практичні, йдуть майже всім і вдало вписуються в повсякденний стиль. Приклад: зелено-коричневі джоггер, кеди Ванс, чорна футболка, худі з подвійного футера. У такому вигляді можна піти і на прогулянку з друзями, і в кінотеатр з дівчиною.