Стабілізований мох в інтер'єрі - вишуканий оригінальний дизайнерський тренд

Незвичайні вишукані картини з моху викликають особливий інтерес з боку дизайнерів, оформлювачів і художників. Нестандартна подача ідеї дає можливість декорувати будь-яке приміщення більш "глибоко" і з виразним акцентом на екостиль.

Оригінальні рішення в дизайні інтер'єру давним-давно вийшли за рамки будь-яких правил або канонів. Як і в інших сферах, тут правлять тренди і нетривіальні рішення. Картини з стабілізованого моху, які можна замовити на сайті https://moh.com.ua/uslugi/kartinyi-iz-mxa - це не тільки оригінальне інтер'єрне рішення, це - повністю незалежний від вас виріб, який, на відміну від традиційних кімнатних рослин зовсім не має потреби в догляді.

Еко-тренд і «глянсовий» результат: міні-ліс в вашому домі

Навіть якщо картина з моху є для вас дивним і наднових поняттям, уявіть - дизайнери всього світу пропонують інтегрувати справжнісінький мох в меблі і предмети інтер'єру: столи, полиці лампи і т.д.! Все тому, що використовуваний для таких цікавих естетичних цілей природний матеріал не потребує абсолютно жодного догляду, а термін «роботи» цієї рослини досягає декількох років.

Конструкції - панно, картини і динамічні модулі - не потрібно удобрювати або поливати, достатньо лише створити мінімальні умови, а саме - зробити так, щоб рівень вологості в приміщенні був не менше 50%, а сама конструкція не потрапляла під прямі сонячні промені. До слова, цей фактор дає власникам нерухомості, вікна якої виходять на північ, можливість просто і ефективно оживити і озеленити інтер'єр.

Свій початок тренд вертикального озеленення інтер'єру бере від одного з чудес світу - Садів Семіраміди. Згадати і «оживити» це дивовижне створіння природи дизайнерам було мало - на цьому експерти не зупинилися, і тепер декоративний мох в інтер'єрі офісів і житлових просторів створює чудову, комфортну і природну атмосферу. Зелені, органічні акценти роблять природу ближче, нагадують жителям міст про витоки - природного життя і комфортного життя серед лісових просторів і лугів.

Цікаві факти про картинах з природного матеріалу - моху

  • Абсолютна гіпоалергенність - ні ягель, ні стабілізований мох або інші використовувані при створенні вироби рослини не виділяють пилок і спори, відповідно, повністю нешкідливі для здоров'я людей і домашніх вихованців.
  • Оздоблення стін може бути проведено в будь-якій кольоровій гамі: зеленому, червоному, жовтій поліхромії (смарагд / охра / бордо). Дизайн легко адаптується для вже існуючого інтер'єру. При цьому можуть бути використані плоскі, кочковидні і комбіновані модифікації з інших стабілізованих рослин.
  • Панно з мохом виготовляється в будь-яких типоформах. Це може бути невелика картина 40х40 або масштабне озеленення цілої стіни, рухливі одно- або двосторонні конструкції і навіть фітомодулі з додаванням інших, стабілізованих рослин. Популярні формати: лого компаній, картографічні обриси країн, модулі з геометричних фігур і т.д.
  • Чистота і користь - жива стіна з стабілізованого моху не потребує поливу, не відцвітає, не змінює свою первісну форму - це автономна, повністю самобутня біо-ланка вашого дизайну квартири, яка покликане радувати, а не виснажувати строгими правилами по догляду. До того ж, такі рослини дозволяють підтримувати баланс вологості в повітрі, що особливо важливо в холодну пору року.

Чудовий візуальний ефект панно з моху досягається притаманному всьому фіто-середовищу якості - рослини прекрасно поєднуються з усіма натуральними і штучними матеріалами в будь-яких, навіть найсміливіших колірних палітрах. Пластик кольору фуксія в арт-деко або автентичні плакати стім-панка, натуральне дерево шале з фахверком і класичні білі стіни офісу вашої компанії.