Коркова дошка на стіну: універсальний офісний органайзер

Тренд останніх років як в громадських просторах, так і в житлових інтер'єрах - інформаційні коркові дошки. Вони стали набагато популярніші за магнітні. Такий аксесуар завдяки м'якому, але щільному матеріалу дозволяє легко закріплювати канцелярськими кнопками будь-яку важливу інформацію.

Пропонована на сайті corky.com.ua коркова дошка на стіну - естетичний і функціональний інструмент для ділового планування, інформування та мотивації працівників. Вона відмінно підійде для будь-якого інтер'єру!

Де і для чого потрібна дошка з корку на стіну

Корковий стенд являє собою дошку з гнучкого пористого матеріалу, лист якого укладено в алюмінієву раму. Зазвичай таку панель кріплять на стіні. Дошку з опорою на коліщатках можна переміщати з одного кабінету в інший.

Сфера використання коркових дощок для кріплення заміток на стіну широка. 

  • Офіс. Коркова дошка дуже органічно вбудовується в офісний інтер'єр. І все тому, що виконує ряд різних завдань. Дошка може бути як в загальному, так і в особистому користуванні співробітника, якщо вона висить над його столом. Таким чином працівник може відстежувати поточні завдання і дедлайни. Під час презентацій, брейншторму і нарад на дошку зручно швидко прикріпити роздруковану схему, графік або зображення. Повідомити співробітникам про зміну в робочому розкладі або зібрати команду для корпоративного турніру з футболу - в цьому теж допоможе пробкова дошка для оголошень.
  • Школи. Корковий стенд для школи використовується в класі і в учительських кімнатах. Розміщена в класі дошка активно застосовується для позаурочної діяльності. Канцелярськими голками, шпильками або кнопками для коркової дошки можна прикріпити стінгазету, творчі роботи учнів, мотиваційні цитати, розповіді про нові винаходи, фото школярів після літніх канікул.
  • Дитячий садок. Для дошкільнят підійде яскраве оформлення стенду. У дитячому садку регулярно проводяться виставки дитячих малюнків. Розмістити дошку можна в роздягальні, куди приходять батьки вихованців, а також в ігрових кімнатах.

Переваги коркових настінних інформаційних стендів 

Дошка з корку стала популярним засобом для інформування, планування і навіть для зонування інтер'єру. Чим же вона заслужила таку популярність? На користь використання коркового стенду кажуть його переваги:

  • Екологічність. Цей матеріал абсолютно нешкідливий і не токсичний, тому його можна використовувати в дитячих освітніх установах. Незалежно від зміни температури в кімнаті дошка не виділяє шкідливих речовин.
  • Простий догляд. Щоб підтримувати дошку в придатному для використання стані, немає необхідності у вологому прибиранні. Пил легко видаляється сухою щіткою для змахування пилу.
  • Ергономічність. Дошка легко монтується на стіну. Подальше використання також не викликає труднощів - щоб прикріпити лист на стенд, досить приколоти його канцелярською кнопкою-цвяшком.
  • Довговічність. Завдяки пружній пористій структурі поверхня швидко приходить в початковий стан після того, як вийняти кнопку.
  • Крім всіх переваг ви самі вирішуєте, як оформити і прикрасити коркову дошку для заміток. Таким чином вона підійде для будь-якого інтер'єру і різних завдань.