Значення кольору в оформленні весільного торта

Продумуючи деталі весільного торжества, організатори свята не в останню чергу дбають про покупку смачного і красивого торта. Крім вибору інгредієнтів для випічки, молодята повинні вибрати колір десерту.

Завдяки майстерності сучасних кондитерів, на вашому столі може стояти як випічка з білим кремом, так і оригінальний синій весільний торт.

Щоб вибрати торт, який надовго запам'ятається гостям і молодим, а такий, до речі, можна замовити по посиланню nisan tortlari, потрібно врахувати кілька важливих моментів.

Від чого залежить вибір кольору весільного торта

Незважаючи на те, що класичний весільний торт зазвичай виконаний в білому кольорі і рясніє прикрасами з ніжно-рожевого крему, сучасні молодята підходять до вибору відтінку головного святкового десерту з великою фантазією. Досвідчені кондитери можуть створити солодке диво в будь-якій кольоровій гамі, використовуючи сотні харчових барвників.

Вибираючи торт на весілля, важливо заздалегідь визначитися з тематикою майбутнього торжества. Зараз в моді незабутні свята в стилі бохо, рустик і навіть готика. Кожна стилістика має ряд характерних ознак, які відображаються не тільки в загальному характері заходи і нарядах гостей, але і на вмісті святкового столу.

Щоб вибрати ідеальний торт для будь-якого весілля, досить врахувати основні нюанси обраної тематики:

  • Для класичного торжества необов'язково замовляти білий весільний торт. Ви можете сміливо експериментувати з ніжними пастельними відтінками - персиковий, блакитний, м'ятний. Ці кольори доречні майже завжди.
  • Весілля в стилі рустик або еко вимагає повної натуральності кольору. Десерт повинен гармонійно поєднуватися з зеленим листям і квітами на столі. Можна прикрасити його живими квітами в тон.
  • Популярна морська тематика має на увазі синій, бірюзовий, блакитний кольори.
  • Торжество в рамках «Дня святого Валентина» проходить в пристрасних червоних тонах, тому коржі можна прикрасити серцями з крему або ж замовити повністю червоний виріб.

Тренди весільних тортів

Як і будь-яка сфера мистецтва, кулінарна творчість багато в чому залежить від впливу модних тенденцій. Весільні торти також виготовляються в рамках популярних трендів, які знайшли своє відображення в кольорах, відтінках та формах:

  • Торт на основі весільного плаття нареченої. Деякі дівчата просять кулінарів виготовити унікальний десерт, який буде створений в загальній гаммі з вінчальним нарядом. Такі страви прикрашаються витонченим мереживом з мастики і хвилями тканини.
  • Оригінальні візерунки. Вибираючи відтінок торта, варто дати волю фантазії. Ви можете стати автором незвичайного торта в горошок або десерту з геометричними прикрасами.
  • Торт з морозива. У спекотний літній день гості обов'язково віддячать вам за холодний десерт з полуничного морозива. Головне, не перетримати виріб в морозильній камері, інакше воно втратить форму.
  • Міні-торти. Звичайно, в уявленні кожної людини весільний торт є чимось грандіозним і цілісним. Однак прагматичні молодята подають головне блюдо свята порційно. Щоб виріб виглядало урочисто, можна замовити багатоярусну композицію, створену з міні-тортиків. Бонусом подачі є те, що десерт зовсім не доведеться різати!
  • Чорно-білий торт. Такий торт можна оформити у вигляді шахової дошки або символу інь і янь. Десерт буде шикарно виглядати на весільних фотографіях молодят, якщо пара вибере класичні наряди.
  • Десерт з написом. Написи на торті досі не втрачають своєї актуальності. Однак від жирного масляного крему і рожевих букв краще відмовитися. Добре виглядають літери в форматі 3D, книжковий текст, позолота і перші букви імен нареченого і нареченої.
  • Дорогоцінне каміння. Коштовні камені з крему готують так, що їх складно відрізнити від натуральних прикрас.
  • Живі квіти. Замість того щоб замовляти червоний весільний торт, можна прикрасити повітряний десерт білого кольору свіжими пелюстками троянди.

Часто молодята хочуть бачити на святковому столі бузковий або фіолетовий весільний торт. Найбільш популярним відтінком вважається лаванда. Кондитер може спекти коржі лавандового кольору, і в розрізі ви отримаєте справжній витвір мистецтва.