6 міфів про перманентний макіяж

Його недолюблюють і намагаються уникати - але, можливо, даремно? Розвінчуємо найпопулярніші міфи про перманентний макіяж.

Всі припущення і страхи на тему наслідків проведення татуажу найчастіше пов'язані з величезною кількістю помилкової інформації в глобальній мережі. Якщо почитати відгуки про перманентний макіяж, то можна знайти багато негативу на цю тему.

Невдалі випадки найчастіше пов'язані з роботою недосвідчених майстрів, котрі до того ж використовують низькопробні пігменти. На сайті https://permanent.net.ua/ ви дізнаєтесь про майстра Анну Катерфельд, яка впродовж багатьох років успішно практикує в Одесі послуги перманентного макіяжу. За її плечима багаторічний досвід, матеріали найвищої якості, найсучасніше обладнання і найефективніші методики.

А тепер розглянемо найпоширеніші міфи про цей вид мейкапу.

Перманентний макіяж - це біль і кров

Найбезглуздіша омана серед жінок, що татуаж - це море крові і болю. Майстер перманентного макіяжу вводить пігмент на мінімальну глибину, де ще немає кровоносних судин.

При пошкодженні клітин шкіри виділяється сполучна рідина (сукровиця), але не кров. Плюс будь-яка процедура ПМ проводиться з анестезією, тому навіть найбільш напружена пацієнтка через 10-15 хвилин після початку процедури розслабляється, тому що розуміє, що нічого хворобливого в сеансі немає.

Перманентний макіяж згодом змінює свій колір

Даний міф отримав своє поширення через недосвідчених майстрів, які використовували в своїй роботі дешеві пігменти і неакуратно вводили їх під шкіру. Сучасні фарби, інструменти для татуажу і техніки дозволяють зробити перманентний макіяж будь-якої зони природним і акуратним.

Брови перестають рости після татуажу

Чергова «страшилка» від супротивників татуажу говорить, що брови після процедури перестануть рости. Що дуже дивує майстрів, адже для того, щоб волосок перестав рости необхідно зруйнувати фолікул, а голкою для татуажу цього зробити неможливо. Тому навіть зробивши ПМ брів Вам все одно доведеться періодично коригувати форму пінцетом.

Пігменти для татуажа дуже алергенні

Не можна повністю виключити алергічну реакцію на будь-який компонент, як і в будь-яких інших сферах життя. Для клієнтів, схильних до алергії, майстер робить попередню пробу на чутливість. Пігмент тонкою смужкою наноситься на шкіру за вухом, і якщо немає свербіння, почервоніння і інших побочек, то татуаж робити можна.

Перманентний макіяж - вічний

Шкіра - важливий орган людини, яка постійно оновлюється. Частинки пігменту вимиваються лімфою, з часом фарба втрачає яскравість і поступово зникає. В середньому цей процес регенерації шкіри відбувається за 3-5 років. Але в будь-який момент Ви можете оновити пігмент зробивши процедуру корекції або «рефреша».

Мікробледінг - це особлива техніка татуажу

Одна з головних помилок, що мікроблейдінг і татуаж - це одне і теж. Однак суть мікроблейдінга полягає в ручному введенні пігменту через мікронадрізи. Це болюча процедура при якій складно домогтися рівномірності.

Мікроблейдінг прийшов до нас з країн Індії та для жінок слов'янської зовнішності з тонкою і чутливою шкірою даний метод може не підійти.