Пляжні сукні для стильного літнього образу

Одяг для пляжу - це не тільки купальник і парео, модельєри придумали для модниць багато цікавих і гарних нарядів. Які пляжні сукні наймодніші та актуальні в цьому сезоні, що вибрати повним дамам і струнким дівчатам для прогулянок уздовж узбережжя і відвідування відкритого кафе?

Сьогодні ми познайомимося з нюансами вибору фасону, матеріалу і забарвлення, дізнаємось, як підібрати наряд до купальнику і чим доповнити свій образ спекотнімм літом, а купити чудові пляжні плаття ви зможете в інтернет-магазині Womanparadise.

  

Популярні моделі суконь для пляжу

Літні пляжні сукні умовно можна розділити на дві великі групи: виключно для прогулянок по прибережній зоні і універсальні, в яких можна піти на море через місто. Перші наряди підійдуть для туристичних баз, санаторіїв і поїздки на особистому авто. Якщо ж ви збираєтеся добиратися до місця відпочинку пішки або на громадському транспорті, доведеться вибирати модель, що вписується в рамки пристойності.

  • Сарафани різних фасонів - найпопулярніший літній одяг. Відмітна особливість сарафана - відкриті плечі. Лямки можуть бути широкими, тонкими або відсутні взагалі. Часто в таких моделях роблять відкритою спину. Сарафани бувають різної довжини, прямі і розкльошені, цельнокроєні і відрізні, із застібкою і без. Пляжні сарафани підходять практично всім. Виняток - дуже повні руки. Сарафани в міському стилі універсальні і підійдуть для походу на море або до річки по вулицях без ризику наразитися засуджує поглядам.
  • Сукні-сорочки - відмінний одяг для пляжу, так як забезпечений зручною застібкою. Сорочкова сукня може бути на ґудзиках або кнопках. Її зручно накидати на плечі або носити по узбережжю, не застібаючи. Характерні кишені ідеальні для дрібниць, окулярів, грошей. У сорочках зручно рухатися, грати в спортивні ігри.
  • Сукня-халат - різновид сорочки, але довша, що дозволяє використовувати її як одяг для вулиці. Дуже комфортні моделі з запахом. Серед них спеціальні пляжні з різними варіантами запаху, що дозволяють отримати різний результат.
    Наряд в вигляді балахона можна використовувати як пляжне плаття для повної жінки. Безформний силует надійно прикриє результати любові до щільної вечері і солодощів. У балахонах прохолодно, особливо якщо вони зшиті з дихаючих тканин.
  • Туніка - багатоликий одяг. Спочатку її можна надіти з шортами, щоб дістатися до місця відпочинку, а потім як самостійну деталь гардеробу, дефіліруючи по прибережній зоні. Красиво виглядають туніки з гумкою на талії, вони додають стрункості і роблять силует більш жіночним.

Вимоги до тканин і модні забарвлення

Постарайтеся купити пляжне плаття з легкої тканини, щоб легше пережити літню спеку. Вітаються натуральні матеріали, такі як льон і бавовна. Але не варто боятися присутності в складі невеликої кількості синтетики - вона попереджає усадку при пранні, зменшує сминаемость і робить речі більш міцними і практичними. Важливо, щоб матеріал швидко висихав, адже ви будете одягати сукню на мокрий купальник.

Добре виглядають стислі тканини, вони не мнуться, приховують складочки на тілі, швидко сохнуть після контакту з мокрим купальником і прання. Можна вибрати тонкі джинсові сукні світлих тонів.

Що стосується кольорів, то виснажливим літом віддавайте перевагу світлим тонам. У білому одязі завжди комфортніше в спеку, ніж в темній. Якщо не плануєте перебувати на сонці, то можна розширити вибір і придивитися до яскравим і насиченим відтінкам.

Тематичні морські малюнки створюють відпускний настрій - дозвольте собі влитися в загальний струмінь, купіть плаття для походу на пляж, що нагадує тільняшку, з рибками або хвилями. Всілякі розводи - дієвий прийом, що приховує мокрі плями, які на однотонної тканини відразу кидаються в очі. Вітаються рослинні і квіткові мотиви, принти тварин, забарвлення в етнічних стилях.

Прозорі і напівпрозорі, а також мереживні, сітчасті і ажурні тканини мають право бути присутніми в пляжних сукнях для дефіле по узбережжю. Зверніть увагу на сполучуваність кольорів - відтінок просвічуваного купальника повинен гармоніювати з сукнею.

В'язані сукні - окремий напрямок пляжної моди. Допустима ажурна в'язка, яку неможливо використовувати для міського одягу. Повним такі фасони не підходять, інакше фігура буде виглядати як сарделька в сітці.