Про переваги корейського шампуню з кератином

Шампунь - "всьому голова", і з цим навряд чи хтось сперечатиметься. Догляд за волоссям та шкірою починається саме з цього засобу.

У мережевих і інтернет-магазинах представлена ​​величезна кількість миючих засобів для шевелюри будь-якого типу і на будь-який гаманець.

Шампунь з кератином тримається особняком. Продукт вважається професійним, салонним доглядом, коштує дорожче і заявлений більш ефективним. А купить шампунь корейский ви зможете в інтернет-магазині denzakaza.com.ua. 

 

Чим кератиновий шампунь краще звичайного?

Щоб відповісти на це питання, давай з'ясуємо, що таке кератин і чим він так важливий для наших локонів.

Це білок, який лежить в основі складу нашого волосся і нігтів. Саме він відповідає за блискучу і здорову шевелюру. Якщо ваші локони зблякли, стали ламкими, а кінчики посікли, терміново варто задуматися про те, щоб доповнити ваш нестаток будівельного білка.

Але чи всім підходять засоби з кератином? Давай з'ясуємо, для кого він виявиться порятунком, а кому може нашкодити.

Всі «за» і «проти» шампуню з кератином

Косметологія, як і медицина, керується принципом «не нашкодь!». Щоб не вбити остаточно волосся і не придбати ненависть до кератиновим лінійок, варто керуватися рекомендаціями косметологів. Ось і давайте зараз зважимо всі «за» і «проти» шампуню з кератином.

Кому підходить шампунь з кератином?

Перш за все, такий продукт необхідний сухому, ламкому і дуже пошкодженому волоссю. Якщо ви регулярно влаштовуєте своїй бідній шевелюрі екзекуції у вигляді регулярних фарбувань (особливо - освітлення), сушки феном і укладок праскою, то кератінова продукція - ваш безперечний маст-хев!

Завдяки їй волосся стане гладким, блискучим і ущільненим. Поступово піде ефект «соломи» на голові, і набагато легше буде розчісувати волосся після миття і робити укладку.

Кому не підходить шампунь з кератином?

На жаль, фетфобія дісталася і до волосся. Жарт. А якщо серйозно, то власницям жирного волосся потрібно бути дуже обережними з кератином. Вся справа в тому, що білок має накопичувальний ефект, який призводить до ущільнення і обваження пасом. Цибулин стає важче тримати такий «вага», і в результаті це призводить до випадання волосся.

До того ж на жирному волоссі спрацьовує зворотний ефект - вони швидше втрачають свіжість, блиск і виглядають сальними бурульками.

Салонні процедури з цим цілющим інгредієнтом давно користуються популярністю. Але що робити, якщо ви не можете дозволити собі регулярні візити до майстра? Відповідь проста - потрібно купити хороший шампунь з кератином. Він здатний помітно оживити шевелюру, надати їй гладкість і наповнити корисним білком.

Як вибрати кращий кератиновий шампунь?

Щоб вибрати кращий шампунь з кератином, потрібно дотримуватися наступних правил.

Перш за все, обов'язково звертай увагу на склад! Якщо волоссю необхідно надати ту саму заповітну салонну гладкість, то без хімічних додавань ніяк не обійтися.

Силікони і оливи (найчастіше оливкова і рицинова) надають локонам м'якість. Вітаміни, трави і протеїни здатні наситити пасма. Зауважте, що значну користь приносять амінокислоти. А ось горезвісний лаурилсульфат натрію краще уникати зовсім: він, навпаки, сприяє вимиванню кератину.

Ще один важливий аспект - вартість шампуню. Будьте морально готові до того, що якісний і професійний продукт буде коштувати дорожче, ніж той, що ви можете знайти в мережевому магазині. За якість треба платити - це факт! Дорогі, професійні продукти мають нешкідливий склад і велику концентрацію корисних речовин. Ефект від них настає набагато швидше.