Річний тариф на газ

У 2020 році вступив в силу закон про постачання газу для населення України. Якщо зовсім недавно держава встановлювала вартість на блакитне паливо і постачальник був один, то сьогодні ситуація кардинально змінилася. Кожен житель країни може самостійно вибирати для себе постачальника і, що дуже важливо, відповідний тариф.

Компанія «Твій газзбут» в нашій країні є однією с найкрупніших. Вона заслужила повагу багатьох жителів з різних областей. Представництва є в кожній області, а тому ви можете легко укласти договір саме з цією організацією з бездоганною репутацією. Компанія пропонує різні тарифи, в тому числі і річний тариф на газ для населення.

Причому укласти договір дуже легко:

● вам потрібно написати заяву в компанію, з якою ви хочете укласти договір;

● якщо у вас був укладений договір з одним постачальником, новий направляє йому повідомлення, що ви бажаєте розірвати з ним договір;

● новий постачальник розглядає подані документи. Якщо у вас є заборгованості по оплаті комунальних послуг, вам можуть відмовити у співпраці;

● новий постачальник вас повідомить про дату, коли вам будуть надаватися послуги.

Особливості річного тарифу на газ

Головна перевага річного тарифу - весь рік у вас буде фіксована сума. А тому навіть в опалювальний період ви не будете шоковані своїми платіжками. Іншими словами, сума рівномірно буде розподілена на 12 місяців, а тому ви зможете щомісяця платити оптимальні засоби за газ.

Ще одна важлива перевага - компанія-постачальник не має права підвищувати ціну на газ в цей період. Більш того, сума може змінюватися, але виключно в меншу сторону. А це теж дуже вигідно.

Таким чином можна значно заощадити, якщо, наприклад, зима буде дуже холодною і сніжною, і, отже, споживання газу буде високим. А у вас при цьому тариф буде фіксованим.

Закон про постачання газу для населення - це великий крок вперед. Адже хоч ми і залежимо від європейського ринку і цін, але при цьому кожен має можливість щомісяця економити на споживанні блакитного палива. І чим більше в Україні буде компаній-постачальників, тим вище буде конкуренція, що безпосередньо і буде впливати на ціни.

Компанія «Твій газзбут» пропонує не тільки річний тариф, але і помісячний, квартальний, а також тариф тільки на опалювальний сезон. Кожен зможе тут знайти те, що його влаштує за всіма параметрами. При цьому підхід в компанії до кожного клієнта індивідуальний - вам запропонують різні варіанти і зможуть задовольнити всі ваші вимоги.