Соціальний геймінг з відміткою вищої якості: Murka, Playtika, Kamagames та інші

Що таке соціальні ігри, чому вони такі поширені та хто займається їх розробкою? Російська Kamagames, ізраїльська Playtika, Murka, створена українцем Максимом Поляковим, та інші компанії.

Згідно зі статистикою, сьогодні кожен користувач інтернету щодня проводить онлайн 2,5 години. Цей час витрачається на спілкування, освіту, прослуховування музики та, звісно, на ігри. За підрахунками на Землі сьогодні налічується 2,5+ мільярди активних гравців. Найшвидше всього розвивається соціальний геймінг.

Феномен соціальних ігор

Соціальний геймінг категорія онлайн-ігор, яка поєднує в собі одночасно і традиційний ігровий процес, і соціальну взаємодію. Ви не просто опиняєтеся в цікавому ігровому світі, але й стаєте співрозмовником в цікавому та дуже великому ком’юніті, де всі люди пов’язані одним спільним інтересом. Крім того, у соціальних іграх, як правило, не ставиться мета дійти до фіналу. Користувач проходить різні етапи, рівні, отримує нові завдання та бере участь у змаганні за звання кращого гравця. 

Таким чином, у світі соціального геймінгу найважливішим є не сам ігровий процес, а проведення цікавого дозвілля у колі власних друзів та інших гравців з різних куточків світу. Одним з найкращих прикладів соціальних ігор можна назвати «Веселу ферму». Ця гра викликала великий інтерес серед користувачів соцмереж у свій час і досі ще має багату армію прихильників. 

Сьогодні існують тисячі кількість подібних ігор. Великий різновид жанрів, дивовижна графіка та ефектне музикальне супроводження виокремлюють соцігри серед інших комп’ютерних і консольних ігр. Крім того, є ще й ігрові соцзаклади. Вони є аналогами традиційних онлайн-майданчиків, проте ставки в них робляться за рахунок віртуальної валюти. Але й це все ще не всі переваги соцігор. Вам не доведеться купувати соціальну гру і ви зможете насолоджуватися геймінгом абсолютно безкоштовно. Звісно, ви можете витратити свої гроші в внутрішньоігрових магазинах, проте це зовсім не обов’язково. І в цьому полягає ще одна важлива відмінність соціального геймінгу від традиційного. 

Хочете провести партію покеру, зіграти в стратегію, головоломку, гру слів, пошук скарбів, слоти або щось ще? Легко! Просто оберіть гру та насолоджуйтесь процесом. Ми ж у свою чергу допоможемо вам обрати найкращого провайдера, продукція якого стала вже легендою в цікавому світі соцгеймінгу. 

Чому настільки важливо обрати відмінного провайдера соціальних ігор?

Будь-яка онлайн-гра є програмним продуктом, від якості якого залежить кінцевий успіх. Обираючи гру від перевіреної компанії-розробника, ви автоматично уникаєте таких проблем: 

  • згортання гри та зависання;
  • графіка низької якості та погане промальовування ігрових світів;
  • часте з’явлення реклами та настирливе нав'язування внутрішньоігрових покупок у магазині;
  • втрата всіх досягнень без можливості відновлення;
  • невелика кількість співрозмовників;
  • погано реалізовані засоби спілкування з іншими користувачами;
  • обов'язкова наявність високопродуктивних пристроїв;
  • погана техпідтримка та підтримка користувачів;
  • відсутність додатку в офіційних плеймаркетах.

Відомий провайдер піклується про комфорт користувача на всі 100%. Тому його продукція це море позитивних вражень від гемплею та відсутність будь-яких багів у грі. Якого ж провайдера варто вибрати? 

Нижче представлені топ-3 кращі компанії-розробники зі світу соціального геймінгу. Саме додатки цих розробників зібрали десятки мільйонів прихильників з усіх куточків світу.

Трійка кращих компаній-розробників соціальних ігор

Playtika. Ізраїльська компанія була заснована у 2010 році. У 2016 році увійшла до складу китайського інвестиційного консорціуму. Офіси знаходяться в 19 різних місцях по всій планеті Земля. Штат налічує 4000+ працівників.

Playtika презентує власні продукти, а також продукцію інших розробників, які входять до складу консорціуму.

Кількість активних гравців налічує більш ніж 30 мільйонів.

Жанри: слоти, карткові ігри, головоломки, пошук предметів, настільні ігри та бінго. Найпоширеніші ігри: Slotomania, Caesars Slots, House Of Fun, WSOP, Poker Heat.

Додатки доступні на Facebook, IOS, Android.

Murka Games. Український стартап, який заснував міжнародний підприємець у сфері IT й космічних розробок Макс Поляков, Murka,  у 2019 увійшов до складу американської інвестиційної групи компаній Blackstone Group. 

Офіси розташовуються на батьківщині розробника, в Дніпрі, Києві, а також в Лімасолі на острові Кіпр. Кількість працівників досягає відмітки в 800 людей.

Число активних користувачів: 25+ мільйонів.

Жанри: слоти, карткові ігри, головоломки.

Найпоширеніші ігри: Scatter Slots, Infinity Slots, Slots Journey, Scatter Holdem Poker.

Додатки доступні на Facebook, IOS, Android, Amazon Fire OS, Windows.

Kamagames. Російська компанія з Далекого Сходу започаткувала свою діяльність у 2010 році. На сьогодні у компанії працюють 250+ розробників з Росії, Америки та Індії. Штаб-квартира знаходиться у Дубліні, Ірландія. 

Кількість активних користувачів сягає відмітки в більш ніж 100 мільйонів.

Жанри: слоти, рулетка, карткові ігри.

Найпоширеніші ігри: Pokerist, Roulettist, Blackjackist, Vegas Slots, Baccarist.

Додатки доступні на Facebook, IOS, Mac, Android, Apple TV.

Список гарних компаній-розробників можна продовжувати ще дуже довго, оскільки у світі існує багато якісних соціальних ігор. Тож хотілося ще б відмітити Huuuge Games, LuckyFish Games, Playtrex.