Стоматологія iStomatolog: ціни на послуги та особливості лікування зубів

Сучасна стоматологія дозволяє усунути різні естетичні та функціональні дефекти зубів, використовуючи на практиці інноваційні методики та сучасну комп'ютерну діагностику. Детальніше про лікування зубів, протезування та імплантацію можна дізнатися на сайті стоматологічної клініки Istomatolog.clinic та записатися на консультацію в зручний час.

Перелік послуг та ціни

У стоматологічній клініці надають повний перелік послуг, а саме:

  • лікування;
  • протезування;
  • імплантація;
  • естетична стоматологія;
  • лікування ясен;
  • дитяча стоматологія;
  • безопераційне лікування кіст;
  • професійна чистка та гігієна.

Гарантія якості та результату, доступні ціни на послуги, застосування інноваційних методик лікування є одними з головних переваг стоматології Istomatolog на Дарниці.

Для керамічної реставрації зубів використовують сучасну цифрову методику CEREC, що дозволяє без зліпків виготовити керамічну коронку всього за одну добу. Це сприяє швидкому відновленню жувальної функції, зменшенню навантаження на сусідні зуби та створенню красивої посмішки.

Особливості інноваційного лікування зубів

Стоматологи рекомендують регулярно відвідувати стоматологічну клініку з метою профілактики, бажано два рази на рік. Це допоможе своєчасно виявити проблему та призначити ефективне лікування.

До інноваційних методик лікування відносять озонову, лазерну та векторну терапію, відновлення тканин ясен та кісток за допомогою аутогенної тромбоцитарної маси, безопераційне лікування кіст, використання дентального мікроскопа та ін.

До основних лікувальних напрямків відносять відновлення функції та форми зуба, лікування карієсу, періодонтиту та його ускладнень, пульпіту, кіст, кореневих каналів під мікроскопом, пломбування, нарощування та ін.

Для профілактики та лікування карієсу використовується озонотерапія та новітнє лазерне обладнання, що гарантує результат, безпеку та безболісність. До головних переваг інноваційного лікування зубів під мікроскопом відноситься ефективність, контроль лікувального процесу, надійність та безпека.

До стоматолога слід звернутися при появі порожнин в зубі, кровоточивості ясен, припухлості ясен, нічних болів, реакції на холодне/гаряче, рухливості та чутливості зубів при їх чищенні або вживанні їжі.

Сучасне лікування захворювань ясен

Пародонтологія займається комплексним лікуванням захворювань ясен, в тому числі пародонтиту, гінгівіту, пародонтозу та ін. Основними симптомами порушень є кровоточивість, швидка стираємість зубів, їх рухливість та оголені корені, неприємний запах з ротової порожнини та ін.

Для ефективного лікування ясен в сучасній стоматології застосовують такі інноваційні методики, як вектор- та озонотерапія, лазер, підсадка кісткової тканини, кюретаж (відкритий або закритий), плазмотерапія.