Що мотивує інвесторів вибирати поліфункціональний район НОВИЙ ПОДІЛ?

Київські забудовники останнім часом активно займаються зведенням житлових комплексів та поліфункціональних районів на місці постпромислових зон. НОВИЙ ПОДІЛ — це багатофункціональний простір, де заплановано все необхідне для життя, бізнесу й відпочинку. Об’єкт знаходиться неподалік від історичних кварталів Старого Подолу, поруч з Дніпром.

Знайомство з проєктом

Інноваційний район НОВИЙ ПОДІЛ будується на місці занедбаної території Київського річкового порту. Проєкт передбачає апартаменти бізнескласу, культурний центр, амфітеатр просто неба, комерцію й офісні простори.

Заплановано зведення семи кварталів із закритими для автомобілів внутрішніми дворами. Будівництво ведеться за монолітно-каркасною технологією. Висота забудови у середньому — 8–9 поверхів. Подивитися, який вигляд матиме новий район, можна на офіційному сайті проєкту: https://new-podil.kiev.ua/.

Престижна локація

Об’єкт будується на Набережно-Хрещатицькій вулиці. До історичної частини Подолу — 5 хвилин (500 м), до Контрактової площі — 10 хвилин (800 м). Безпосередньо поруч також знаходяться кінотеатр «Жовтень», центр мистецтв «АртПРИЧАЛ» та Національний університет «Києво-Могилянська академія».

Власна інфраструктура

Що характерно для проєкту НОВИЙ ПОДІЛ?

  • У кожному кварталі передбачено комерційні приміщення. Працюватимуть різноманітні магазини, сервісні центри, кав’ярні та ресторани. У культурному центрі на березі Дніпра будуть проводитися івенти, які зможуть відвідувати мешканці нового району.

  • Для автомобілів резидентів буде облаштовано підземний та наземний паркінги. Орієнтовна кількість паркомісць — 3440.

  • Чимало квадратних метрів відведено під офіси. На дахах запроєктовано просторі тераси, де буде можливість працювати, спілкуватися й релаксувати, насолоджуючись мальовничою панорамою.

  • Для вихованців відкриють двері два дитячих садки. У новому районі також передбачено школу.

  • Кияни та гості міста матимуть доступ до набережної. Облаштують пляж, пристань для яхт та інших видів водного транспорту, станції прокату човнів і байдарок. Поруч з пляжем буде знаходитися амфітеатр.

  • Уздовж набережної заплановано бульвар з біговими доріжками, тенісними кортами, скейт-парком, баскетбольним майданчиком та футбольним полем.

Щоб не пропустити новини та акції ЖК НОВИЙ ПОДІЛ, підпишіться на офіційні сторінки проєкту у соціальних мережах. Дізнатися вартість та умови придбання нерухомості можна у відділі продажу.