Торти на замовлення — чому варто скористатися послугою

Послуга створювати солодкі шедеври на замовлення з'явилася в 90-ті роки, коли в дефіциті було практично все. Тому самостійно приготувати не завжди виходило так, як має бути.

Замовляли солодку випічку людям, що працювали на виробництві, щоб кінцевий результат був схожий на фабричний. Однак часто клієнти були не задоволені, бо все робилося за певними стандартами. Зараз замовити фірмові торти можливо, не виходячи з дому, при цьому отримати ідеальний варіант як за смаком, так і зовнішнім виглядом.

Тематичні торти

Сьогодення диктує свої правила, клієнти вередливі, бо хочуть отримати виріб не тільки смачний, але і відповідний до певної події, зокрема:

  • День народження дитини чи дорослого - хто з батьків не жертвує будь-чим заради гарного настрою та самопочуття свого потомства. Особисте свято малюка чи підлітка не обходиться без солодкого. Особливо цікавого торта. Що виглядає як улюблена іграшка чи персонаж мультфільму. Якщо в дитини є алергія, непереносимість певних продуктів то на замовлення виготовляють і корисні смаколики. Щодо дорослих, то ситуація та сама, тільки тематика тортів може бути більш різноманітна.
  • Весілля - на подібному святі торт, це прикраса святкового столу. Він має бути особливим. Зазвичай, майстри виготовляють справжні шедеври. Намагаються дотримуватись не тільки технології, але і правила нейтрального смаку, щоб догодити більшості гостей. 
  • Корпоратив - по-справжньому згуртувати колектив може веселий корпоратив. На святі центральне місце займає стіл, хоча спілкування важливе, та можливість смачно поїсти іноді переважає. Та яке свято без торта. Особливо ретельно підбирають прикраси на річницю компанії. Начинка частіше класична.

Незалежно від свята, його хочеться прикрасити солодким шедевром, який можливо отримати на замовлення у досвідчених майстрів.

Чому варто скористатися?

У даної послуги є певні переваги:

  • Натуральність. В торти, що готуються на певне свято не додаються речовини, що продовжують термін зберігання. Він створюється цілком з натуральних інгредієнтів. При цьому враховуються смаки винуватців свята та більшості гостей. 
  • Свіжість. Подається замовлення в день виготовлення. Торт не зберігаються довгий час, тому його свіжість бездоганна. Можливість з'їсти щось не придатне до вживання повністю виключається.
  • Можливість вибору. Вибираючи торт, можливо вносити власні корективи в склад коржів і начинки, висловлювати побажання щодо дизайну, прикрас, розмірів.

Що стосується ціни, то вона залежить від багатьох чинників, наприклад, розмірів, терміну виготовлення, складності, загального дизайну, вартості інгредієнтів та ін.

Торт на замовлення — чудова ідея до будь-якої події. Тим більше, що вибір надзвичайно різноманітний. Справжні майстри створюють солодощі, про які залишаються приємні спогади на довгий час.